Kinyitott a strandfürdő Komáromban, teszteltük…

Kinyitott a strandfürdő Komáromban, teszteltük…

A hétvégén megnyitott a télen is üzemelő termál komplexum, úszómedence és szauna világ mellett a gyönyörű parkosított területen, több medencével és élményelemmel rendelkező strandfürdő is a Komáromi Brigetionál.

A remek gyógyvízéről és jó ár/érték arányáról híres Komáromi fürdő így már nem csak a gyógyulni és relaxálni vágyókat várja, hanem a strandolni, napozni, fürdőzni vágyókat is, nagy hangsúlyt fektetve a családokra. A szezonra szépen felújított stand és játszó eszközök, csúszdák, gyerekpancsolók, új napozóágyak (ezekért csak 500 forint kauciót kell fizetni…) is mind a felhőtlen kikapcsolódást segítik.

A medencéket érezhetően termálvízzel töltik, így nem csak a kellemesen langyos hőmérséklet garantált, azért a még nem nyári hőségben, hanem a tiszta, egészséges víz is. A medencék, a szépen rendbe tett mosdók és egyáltalán mindennek a tisztasága példás, a takarítás tökéletes, egy morzsa sincs sehol, pedig azért nem lézengtek a vendégek a kellemes hétvégi időben.

A vendéglátó szegmenssel azért még gondok vannak, de ez sajnos a nyári szezonon kívül egy sajnálatos gyenge pontja a fürdőkomplexumnak. Igaz elsősorban nem enni, inni jönnek ide az emberek, főleg ha nem strandra érkezeknek és nem egész napra, de a téli részen található büfécske nem képezi érdemben tesztelés tárgyát.

A strand területén jelenleg egyetlen büfé nem túl szakértő személyzete próbálta felvenni sajnos eléggé eredménytelenül a versenyt a vendégek rohamával, de arra azért volt gondjuk, hogy a csekély mennyiségű, kis műanyag tálakon vagy papírban tálalt ételekért, dobozból kimért fagylaltért, Balatoni főszezoni árakat kérjenek, visszaélve azzal, hogy aki nem gondolkodott magának otthonról, az kénytelen volt ezen körülmények és árak mellett fogyasztani…

Viszont! A komplexumhoz tartozik egy gyönyörűen parkosított kemping is, mind lakókocsik, lakóautók, mind sátras vendégek részére. Az ide vezető átjáró úton, a strand területén belül kevés sétával elérhetően található egy remek büfé, ahol normális tányérokból, evőeszközökkel hatalmas és rendkívül finom, házias ételeket fogyaszthatunk, a fent említett büfé árainak feléért, ezt csak ajánlani tudjuk!

Ha már a kempingnél tartunk, el kell mondai, hogy a terület nem csupán egy remek hely a táborozásra, európai színvonalon találjuk a kiegészítő épületeket is, melyek nem csupán szépen felújítottak, és felszereltek, hanem példás tisztaságúak. Minden olyan, ahogy a java részt nyugat európai vendégek ezt el is várják nemzetközi tapasztalataik alapján.

Szintén a kemping területén találjuk a két csillagos Termál Hotelt is, ami ugyan „egyszerűnek” titulálható a maga nemében, de kényelmes ágyakon, tévével, hűtővel, klímával felszerelt szobákban alhatunk, az ágynemű, törölközők rendben vannak, a tisztaság példás. És mind ezt messze piacképes árakon, ha nem csupán egy napra érkeznénk, a legjobb választás a fürdőnél ár/érték arányban. Remek, friss, az utolsó pillanatban is feltöltött kínálatú reggeli, korlátlan strandbelépő, ingyenes, árnyékos őrzött parkoló is árban van.

Összegégében elmondhatjuk, akár egy napra, akár hétvégére, akár nyári nyaralásunk helysínéül választjuk a Brigetio fürdő komplexumot, garantáltan jól fogjuk érezni magunkat, és remek élmények várnak ránk, messze a felkapottabb fürdők árai alatt, és nagy tömeggel sem kell, számolnunk. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »