Megnyitott a Városligeti Műjégpálya

Megnyitott a Városligeti Műjégpálya

Pénteken 17 órakor megkezdődik a korcsolyaszezon Magyarország legnépszerűbb és leghangulatosabb télisport-helyszínén, a Városligeti Műjégpályán.

A létesítmény üzemeltetője, a Budapesti Sportszolgáltató Központ (BSK) arról tájékoztatott, hogy felkészült személyzettel és kiváló minőségű eszközparkkal – benne 2000 pár kölcsönözhető korcsolyával – fogadja a látogatókat.

A nagyközönség mellett a műjégpálya a legfiatalabb korosztályokat is várja, képzett oktatógárdával segítve az óvodai és iskolás csoportokat. A pálya központi helyszíne ezenkívül különféle sport- és vállalati rendezvényeknek, csapatépítéseknek.

A jegyeket – amelyeket évek óta változatlan áron vásárolhatnak meg a látogatók – a járványügyi szempontokat figyelembe véve érdemesebb online megvásárolni a Városligeti Műjégpálya honlapján, de a helyi jegypénztárakban is van rá lehetőség. Hétfőtől péntek délelőttig a diák- és a nyugdíjasjegy 1000, a felnőttjegy 1500 forintba kerül. Péntek délutántól vasárnapig 1500 (diák/nyugdíjas), illetve 2000 forintot (felnőtt) kell fizetni, de elérhető családi jegy és bérlet is. Első ütemben a 12 ezer négyzetméteres jégfelület kétharmadát használhatják a sportolni és kikapcsolódni vágyók.A jelenleg érvényben lévő korlátozások alapján a Városligeti Műjégpálya belső tereiben a maszkhasználat kötelező.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »