Vénasszonyok nyara Martfűn

Vénasszonyok nyara Martfűn

Kihasználva a kellemes kora őszi időjárást, és a közelgő őszi szünetet, keljünk útra, és fedezzünk fel egy igazi Tisza parti gyöngyszemet alig egy órányira Budapesttől, Martfűt!

Sokan hajdani sörgyáráról, és ma is működő, híres cipőgyáráról ismerik ezt Szolnok környéki kisvárost, holott igazi sport, turista és wellness központ! Azon ritka helyek egyike, ahol minden korosztálynak, szinte minden lehetőség adott arra, hogy remek napokat töltsön el a barátságos folyók partján.

A remek időt kihasználva ne hagyjuk ki az egyik legnagyobb élményt nyújtó motorcsónakozási lehetőséget a Tisza legszebb kanyarodó részein, ahol akár lassú haladással csodáljuk a természet szépségeit, és a minket kísérő madarakat, akár egy kis száguldozással elégítjük ki adrenalin szintünket, minden képen felejthetetlen élményben lesz részünk!

Aki nem szeretnék próbára tenni vízre szállási vágyukat, azoknak feltétlenül ajánlott kiülni a folyó partjára, az újonnan nyitott m minden szempontból házias raklapos teraszra egy kis romantikus borozgatásra, vagy kávézásra.

A városka bejárására remek alternatíva, ha szekérre szálunk, és két nagyon kedves paripa segítségét igénybe véve, ülve megismerhetjük a látványosságokat.

Természetesen a drótszamár kedvelőinek is van lehetőség, hiszen akár Szolnokra is betekerhetünk könnyedén, vagy a környék is számod lehetőséget kínál.

El sem hinnénk, de az Alföld eme szegletében, remek, igazi kézműves borok készülnek, melyeket akár helyszínen, autentikus présházakban, akár a szállodában, vagy az előbb említett teraszon is kóstolhatunk.

Azt, hogy a Tiszának ez a kanyargós része igazi horgász paradicsom, ezt a „pecásoknak” mondani sem kell, de azt már kevesen tudják, hogy a kemping és vendégházak területén, egy halban gazdag, hangulatos halas tó van, ahol horgászversenyeket és rendezvényeket is szoktak szervezni!

És hát a „fő attrakcióról” se felejtkezzünk el! A Martfű Termál Spa”, melynek szlogenje: „Martfű, az egészség szimfóniája”! Az igazi különlegessége a helynek, hogy nem csak egy féle kínálattal rendelkezik, hanem szinte minden gyógyulni, pihenni, sportolni vágyó embernek, színvonalas szolgáltatást tudnak nyújtani!

Gyógymedencéi, gyógyászati szolgáltatásai a gyógy úszástól a szakorvosi kezelésekig terjed, a külső és belső gyógymedencék viszont akár csak a relaxációt is segíteni tudják.

A pihenni vágyóknak is remek lehetőség, akár a beltéri, akár a kültéri termál medencék, főleg ilyen kellemes időben, de egy éjszakai fürdőzés a meleg vízben a csillagos ég alatt is romantikus élménnyel kecsegtet! Mindeközben a legkisebb korosztályt külön pancsoló várja.

Mindehhez egy hatalmas wellness részleg csatlakozik, többféle szaunával, gőzkabinnal, jégkamrával, yacukkival. Természetesen masszás lehetőség és szauna szeánszok is a vendégek rendelkezésére állnak.

És ha sportolni szeretnénk? Versenyzői szintű úszómedence vár minket, melynek színvonalára jellemző, hogy rendszeresen tartanak itt edzőtáborokat, de a környékbeli úszásoktatás minden napos. 

Kicsit sok az ajánlat? Nem probléma, hiszen nem kell egyetlen napra érkeznünk, a fürdővel egybe van építve egy konferenciák, összejövetelek szervezésére is alkalmas, barátságos hangulatú hotel, melynek folyósólya egyből a fürdő illetve a wellness térbe nyílik, és remek étterme is van.

Ha nem elég ez a kínálat, alig pár kilométerre található Szolnok városa, ahol hangulatos belváros, Tisza part, múzeumok és a híres Reptár várja a turistákat!

Használjuk ki a remek időjárást, és fedezzük fel ezt a szép Tusaparti környéket, és élvezzük a termálvíz nyújtotta kényelmes pihenés lehetőségét!

https://martfuspa.hu/    www.martfuspa.hu 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »