Esküvő egy romantikus kúriában

Esküvő egy romantikus kúriában

Életének legszebb pillanatait nem egy „hagyományos” étteremben vagy szállodában képzeli átélni, de ezek szolgáltatásairól sem szeretne lemondani? Nos, akkor Önhöz szól ajánlatunk, esküdjenek örök hűséget egymásnak közvetlen Tisza parti kúriánkban, és elevezzék szállodánk és remek SPA központunk szolgáltatásait!

A romantikus villaépítészet jegyeit magán viselő nemesi kúriánk az 1880-as években épült, festői környezetbe, melyet a jelenlegi felújítások után is megőrzött. A kerti tóval is rendelkező, erdős parkban elhelyezkedő esküvők számára is kifejezetten hangulatos épületben, és romantikus teraszán nem csak az étkezéseket lehet élménnyé varázsolni, hanem akár magát a ceremóniát is egyedivé varázsolni.

Ha a ceremóniát a kerti tónál egyedibb területen szeretné az ifjú pár, megtehetik ezt a horgásztavunk mellett kiképzett, rendezvények számára alkalmas területen, a „vízi színpadon” is, és akár romantikus csónakázással is érkezhet a pár a hagyományos gépkocsi helyett a helyszínre.

Természetesen elegáns és igényes szállodánk is a rendelkezésre áll, ahol nagyobb létszámú vendégsereg esetén is tudunk étkezést és szállás biztosítani. Extra ajánlatként olyan egyedi programlehetőségekkel tudunk kedveskedni vendégeinknek, mint az éjszakai termálfürdőzés saját SPA-nkban, vagy a csak nálunk megtalálható különleges Skandináv szauna park használata, melyekkel még emlékezetesebbé tehetik életük egyik legszebb napját!

És hogy mi minden egyéb különleges lehetőséggel tudunk még baráti áron kedveskedni vendégeinknek? Nos, egyedi ajánlatainkért keressenek meg minket, és garantáltan nem fognak csalódni!

Várjuk Önöket a : www.martfuspa.hu  info@spamedical.hu weboldalon és e-mail címen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »