Télen is érdemes a Balatonhoz menni!

Télen is érdemes a Balatonhoz menni!

Sokan vannak, akik nem résítik előnybe a téli sportokat, vagy nem csupán annak szeretnék szentelni összes szabadidejüket. Nekik igaz alternatíva lehet a Balaton part is, hiszen egyre több, jobbnál jobb wellnesszel és egyéb szolgáltatással rendelkező magas színvonalú szálloda várja a vendégeket ebben az időszakban is.

Az egyik ilyen jó ajánlat lehet Balatonalmádi, ahol a Hunguest Hotels Bál Resort kínál szinte minden hétvégén remek programot, bálokat, rendezvényeket azon túl, hogy számtalan wellness és szórakoztató kínálata mellett, messze földről híres konyhával is rendelkezik. A téli Balatoni tájra nyíló fenséges panorámáról meg ne is beszéljünk! Érdemes a weboldalukra ellátogatni, hiszen remek ár/érték arányú csomagajánlatiban mindenki megtalálja magának megfelelőt!

www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/balatonalmadi/hunguest_hotel_bal_resort

Egy kis bemutató a szállodáról:

www.youtube.com/embed/-WWhXXdPqHo

Természetesen nem kell leragadni a szállodában, a közelben található a csodálatos Tihanyi félsziget, a méltán híres Balatonfüred sétányával, romantikus épületeivel, de a rengeteg kulturális, művészeti és turisztikai attrakcióval rendelkező Veszprém királyi város is könnyen elérhető, megannyi változatos programlehetőséget biztosítva!

Igaz nem közvetlen a Balaton partján található Tapolca festői városkája, de nagyon rövid úttal elérhető, annál is inkább, mert a térségben beindult már a „Borbarangolás 2018” programsorozat. (http://gasztroutazas.info/borbarangolassal-folytatodik-a-teli-szezon-a-badacsonyi-borvideken ) Ezen eseményeken való részvétel, vagy a remek lehetőségek felkeresése után elképzelni sem lehet jobb szálláshelyet, mint az ország egyik legkedveltebb és leismertebb élmény, gyógy és wellness szállodáját, a Hotel Peliont!

www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/tapolca/hunguest_hotel_pelion

A programok és lehetőségek kavalkádja várja itt is a pihenni, kikapcsolódni, szórakozni, vagy éppen a híres barlangjában gyógyulni vágyókat! A szálloda olyan kínálattal rendelkezik a szbsad idő eltöltésére, mely jogosan emeli őt a egyik legjobb szállodává!

www.youtube.com/watch?v=IkdiNl9uFkk&feature=youtu.be

A szállodán kívül a hangulatos kisvárosban való séta és a híres tavas barlang kötelező látványosság, mely utóbbiban romantikus csónakázáson is részt vehetünk a szűk barlangi folyósokon, miközben a barlang gyógyító levegőjét lélegezzük.

És természetesen ha szerencsénk van, a gyönyörű tavunk is befagy, és annál nehezen lehet élvezetesebb téli szórakozást elképzelni, mint a hatalmas vízfelületen való korcsolyázást, szánkózást, sétálást!

Ne féljünk útra kelni a Balaton térségébe télen sem, garantált hogy csodálatos élményekkel térünk haza ebben az évszakban is!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »