Családi vakáció a nyugalom szigetén

Családi vakáció a nyugalom szigetén

Javában tart az igazi hamisítatlan nyár, aki csak teheti, a vízparton tölti az idejét, élvezve az évszak adta örömöket. Viszont nem mindenki vágyik eközben óriási tömegre, zsúfoltságra, sorban állásra, és esetleges élményekről való lemondásokra, mert nem marad helye. Ha így gondolkozunk, akkor nem is lehet más uticélunk, mint a Velencei tó, Gárdony!

A fővárostól akár kocsival, akár vonattal könnyen és gyorsan elérhető tó mindent kínálni tud az idelátogatóknak, ami csak kelhet egy önfeledt nyaraláshoz! Lassan mélyülő, Gárdonynál homokos partja már-már tengerparti „feelinget” kölcsönöz pihenésünkhöz, a kellemesen meleg vizes, pedig igazi enyhülés a forró napokon.

 Minden létező vizi eszköz bérelhető akár oktatással is az ingyenes szabad strandon, jóval más üdülőhelyek ára alatt, de büfésoron is rengeteget tudunk spórolni más desztinációkhoz képest. Mivel a tó környéke mindig enyhén szeles, így nem csak a meleget teszi elviselhetőbbé számunkra, ahogy a tengerparton is, hanem igazi surfparadicsommá varázsolja Gárdonyt.

És ha véletlenül rossz idő lenne? Semmi gond! A Hotel Nautis kétszintes álom wellnesse a rendelkezésünkre áll megfizethető áron, de a közelben van az Agárdi Termálfürdő is.

Ha már Agárdra tévedünk, kihagyhatatlan egy kóstoló a híres Agárdi Pálinka manufaktúrában is!

De ezzel messze nincs vége a folyékony élvezeteknek! Pattanjunk drótszamárra (kétsávos, tökéletesen kiépített aszfaltos kerékpárút vezet a tó partján!), és tekerjünk át az északi partra, hogy a Velencei borvidék remek nedűjét kóstolhatjuk, gyönyörködve a tó panorámájába. Ha nincs nálunk kerékpár, kedvező áron bérelhetünk a szálloda recepcióján.

Mi van azokkal, akik nem szeretik a vizi sporteszközöket, de mégis szeretnének vízre szállni? Nos, akkor ott van a kiránduló hajó, mely rendszeresen ját át a „Szúnyog szigetre”, vagy épen kirándulásra a nádasok világába.

De térjünk vissza a partra, hiszen nyár van, és a család pihenésre, fürdőzésre vágyik! Minden szempontból ajánlott szálláshely a Hotel Nautis a tó partján, a homokos szabad strand mellett, hiszen fenséges tóra néző panorámáján, párját ritkító kétszintes wellnessén, remek konyháján kívül udvari vizi és szárazföldi élményvilágot és nyugodt pihenést, kikapcsolódást biztosít a család minden tagja számára.

Akinek még ez a programkínálat sem elegendő, annak igen kis távon belül ott van híres és szépen felújított belvárossal rendelkező királyi városunk, Székesfehérvár, vagy épen a Pákozdi csata emlékhelye, de akár kenus kirándulásra is indulhatunk a velencei tó védett, nádasos világába.

És hogy mennyi élmény és szépség vár még ránk itt a nyugodt családi nyaralás színhelyén? Nos, útra fel, és fedezzük fel, a Velencei tó mesés világa mindenkire szeretettel vár!

További információk: www.hotelnautis.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »