Esztergom összes belépőjegyét egy platformon vásárolhatjuk meg

Esztergom összes belépőjegyét egy platformon vásárolhatjuk meg

Esztergom saját üzemeltetésű jegyértékesítő oldallal lépett az online jegyek piacára.

Belföldi viszonylatban szokatlan megoldást vezetett be Esztergom április 1-jével. Saját üzemeltetésű jegyértékesítő oldallal léptek az online jegyek piacára, amellyel céljuk, hogy egy helyen gyűjtsék össze a város legkülönbözőbb szolgáltatásait, és online is elérhetővé tegyék a város turisztikai kínálatát.

„Bár sok magyarországi desztináció szolgáltatásai elérhetőek már nagyobb jegyértékesítő cégek szolgáltatásain keresztül, a belföldi turisztikai piacon szinte egyedülálló, hogy Esztergomban a különböző fenntartású múzeumok, látogatóközpontok, fürdők, színházak összefogásából egy helyen vásárolhat meg minden belépőt a hozzánk érkező vendég,amely saját üzemeltetésünkben álló szolgáltatásként teljes átláthatóságot, rugalmasságot, és hosszútávon költséghasznosságot jelent. Látjuk a tendenciát, hogy a városba érkező turisták egyre tudatosabban tervezik meg látogatásukat, és ebben nagy segítséget jelent számukra az online jegyvásárlási lehetőség, amely garantált és gyors belépést biztosít számukra az egyes helyszínekre” – jelentette ki Szekér Zoltán, az Esztergomi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

„Jelenleg a tesztidőszaka zajlik az esztergomijegyek.hu oldalnak, de már élesben, és 100 százalékos biztonsággal vásárolhatnak a látogatók múzeumi vagy fürdőbelépőket. Hamarosan újabb intézmények, illetve esztergomi rendezvények is helyet kapnak a felületen, és ősszel bővíteni fogjuk külföldi vendégeink számára is új szolgáltatásunkat” – mondta el Takácsné Dudás Dóra, a VisitEsztergom csapatának szakmai vezetője.

Ha Esztergomban járva egy finom sörre, és igazi PUB hangulatra vágyunk, irány a BeerLegal a belvárosban, tucatnyi frissen csapot sör és hozzá való finomságok járnak.  (https://www.facebook.com/beerlegal )

Ha szállásra is szükségünk an, akkor a központban levő, legjobb ár/érték arányú, általunk többször kiváló minősítéssel tesztelt Hotel Adalbert szállodákat ajánljuk (www.hoteladalbert.hu), étkezéshez pedig egyértelműen a híres Prímás Pincét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »