Különleges PUB élményre vágysz? Irány a BeerLegal!

Különleges PUB élményre vágysz? Irány a BeerLegal!

Ülni egy sör mellett egy PUB-ban és nézni ki a fejedből? No, ez már a múlté! Nem csak közel egy tucatnyi jobbnál jobb friss csapolt sör mellé ülhetsz be egy hangulatos PUB-ba Esztergom szívében, ahol még ráadásul remek kísérő falaltokat is ehetsz hozzá, hogy jobban essen a fantasztikus nedű, hanem Magyarországon még nem ismert, igazi Angol PUB játékban vehetsz részt!

Igen, az Esztergom belvárosában található, méltán igen jó hírű PUB egy új szolgáltatást vezetett be a vendégei részére, hogy még jobban érezzék magukat a finom italok, és remek falaltok társaságában. Ez nem más, mint egy igazi „Angol PUB Kvíz”, melyen való részvétel teljesen ingyenes, és hatalmas élmény, személyesen teszteltük a napokban, és csak ajánlani tudjuk mindenkinek!

De miről is szól ez a nálunk igazi kuriózumként szolgáló játék, és hogy is működik? Nos, valójába nagyon egyszerű, bárki által játszható, aki elmúlt 18, mert ital nélkül nem lehet beszállni. Minden asztal egy csapat, aki egy mobiltelefon applikáción keresztül játszik.  A kérdések monitorokon is megjelennek, a telefonokon csak a 4 lehetséges válasz közül kell a jót megjelölni. Hogy a hangulat még jobb legyen, a játékot egy remek humorú játékvezető vezeti, aki nem keveset tesz a fergeteges hangulathoz. A játék nem vérre megy, viszont italra igen, hiszen csak az játszhat, aki előtt van egy-egy frissen csapolt pompás sör a csapokról. Aki nagyon vezet, annak Tátra teát adnak, hogy nehezítsék a dolgát, de a csapatok is küldhetnek egymásnak italokat.  

A poénos, de nagyon hasznos, érdekes, és általános műveltséget igénylő kérdések között viccmesélés, játékok is kiegészítik az órákon át tartó remek szórakozást, ahol senki nem marad szomjas, ami még inkább garantálja a fergeteges szórakozást. Viszont nincs szó lerészegedésről, bár ezt a hely színvonala is garantálja, de remek nedűk hozzátartoznak a PUB hangulathoz.

Aki nyer, az a csapat aznap a ház vendége volt, mindegy mit és mennyit ivott, evett. Persze vesztese nincs a Kvízjátéknak, hiszen mindenki nyer egy fantasztikusan jó estét, egy hatalmas élményt és mellé finom friss minőségi csapolt söröket kortyolgat, és remek hambikat, steak-eket vagy más finomságokat falaltozhat. A hangulatra jellemző, hogy hetekkel előre kell helyet foglalni, pedig még nem rég óta fut Esztergomban, és már más helyszíneken is voltak.

És ha megtetszik a játék, de nagyobb társaságot is bevonnál? Semmi gond, hiszen a PUB mobil sörcsapokkal, más finom italokkal, és természetesen a játékhoz szükséges felszereléssel kitelepül gyakorlatilag bárhova, így bárhol részesei lehet bárki ennek az egyedi hangulatot jelentő szórakozásnak, bár nyílván az igazi mégis csak a BerrLegalban Esztergomban.

Aki többet szeretne tudni a játékról, egyértelmű hogy ki kell próbálnia, csak nyerhet vele, ha mást nem, egy emlékezetes estét. Csak ajánlani tudjuk, aki szereti a sört és kíváncsi egy igazi Angliai PUB hangulatra, annak itt a helye!

További információ a https://www.facebook.com/beerlegal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »