Ősszel is felfedezhetjük a Dunakanyart napijeggyel

Ősszel is felfedezhetjük a Dunakanyart napijeggyel

Egészen október 31-ig érhető el a Dunakanyar napijegy, aminek megváltásával a Dunakanyar, a Börzsöny és a Pilis népszerű kirándulóhelyei egyetlen jeggyel közelíthetők meg. A napijegy érvényes a MÁV-Volán és a Mahart kijelölt járataira, olcsóbb utazási lehetőséget kínálva a környékre látogatóknak.

Bár véget ért a nyár, az ősz tökéletes időszak a kirándulóknak.  Az elmúlt években több integrált jegyet vezettek be, ezek között volt első a Dunakanyar napijegy, ami harmadik éve nyújt kedvezményes utazási lehetőséget a térségbe látogatóknak. A Dunakanyar napijegy megvásárolható a MÁV-Start pénztáraiban, jegyértékesítő automatáiban, illetve online a MÁV applikációban, teljes áron 2499, a 26 év alattiaknak pedig 1999 forintért.Szeptember 30-ig hétfői közlekedési rend kivételével minden napra, míg október 1. és 31. között hétvégékre és ünnepnapokra váltható a napijegy, mellyel a Dunakanyar, a Börzsöny és a Pilis térségében közlekedő kijelölt MÁV-Volán-csoport és Mahart járatokon lehet utazni.

A MÁV-Start járatai közül a 2-es vonal (Budapest-Nyugati – Esztergom, továbbá az S76-os járatokon az Angyalföld – Rákos szakaszon is, illetve Rákos és Budapest-Keleti között), a 70-es (Budapest – Göd – Vác – Szob) vonal és a 71-es (Budapest – Veresegyház – Vác) vasútvonalak használhatóak teljes hosszukban a jeggyel. A MÁV-HÉV H5-ös járatán, Békásmegyer – Szentendre szakaszon használható, míg a Volánbusz járatain a térség több mint 70 települését érintő helyközi járatokon. Feláras besorolású járat igénybevétele esetén a távolsági kiegészítő jegyet meg kell váltani.

Emellett a jegy érvényes a Mahart PassNAVE egyik, az utas által választott dunakanyari körjáratán is az alábbiak közül:

  • Visegrád – Nagymaros – Zebegény – Dömös – Visegrád
  • Vác – Visegrád
  • Esztergom – Zebegény
  • Szentendre – Visegrád

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »