Szeptember 10-én újra Libegők Éjszakája

Szeptember 10-én újra Libegők Éjszakája

Eplényben Szarvasbőgéstúra, Budán retró autóbusz, Lillafüreden egyedi fények, Sátoraljaújhelyen éjszakai bobozás is várja a látogatókat, most először egy őszi időpontban: szeptember 10-én.

Július közepén hatodik alkalommal rendezték meg a Libegők Éjszakáját. A nagy sikerre való tekintettel idén még egyszer megtartják a rendezvényt, most először egy őszi időpontban.

Szeptember 10-én négy különböző helyszínen libegőzhetünk a sötétedésben vagy akár éjszaka.

Budapesten a BKV extra lehetőségként nosztalgiabuszozást kínál, a Zugligeti Libegőhöz ugyanis a Széll Kálmán térről induló R158-as retró autóbusszal is el lehet majd jutni. A 3000 forintos retúrjegyek elővételben már megvásárolhatók a Deák Ferenc téri Földalatti Vasúti Múzeumban. A Libegők Éjszakáján a Zugligeti Libegő 18 órától éjfélig szállítja utasait  (23.30 percig lehet a völgyállomásról a hegyállomásra utazni).

Eplényben, a Vibe Parkban vezetett Szarvasbőgéstúrával és a Veszprémi Erdőgazdaság szakmai előadásával egészül ki a program.

Sátoraljaújhelyen a Zemplén Kalandpark nemrég elkészült libegője ezen a napon 20 óráig, a bobpálya pedig egészen 24 óráig várja a látogatókat.

A lillafüredi Libegőparkban pedig egyedi fényekkel várják a libegőzni vágyókat, a libegő ezen a napon 20 óráig tart nyitva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »