Október végéig még lehet utazni a Dunakanyar napijeggyel

Október végéig még lehet utazni a Dunakanyar napijeggyel

A Dunakanyar napijeggyel mindössze egy jegy megvásárlásával október 31-ig korlátlanul utazhatnak a kirándulni vágyók a Dunakanyarban közlekedő MÁV-START-, MÁV-HÉV-, Volánbusz- és MAHART-járatokon.

A Dunakanyar napijegynek köszönhetően a Börzsöny, a Duna és a Pilis népszerű kirándulóhelyei egyetlen jeggyel megközelíthetővé válnak a közösségi közlekedési szolgáltatók különböző eszközeit kihasználva. Április vége óta több mint 5000 ilyen szezonális napijegyet értékesített a MÁV-START.

Egy napijegy megváltása az adott napon korlátlan utazásra jogosít a MÁV-START Budapest─Esztergom (2-es), Budapest─Vác ─Nagymaros-Visegrád─Szob (70-es), Budapest─Veresegyház─Vácrátót─Vác (71-es), Vác─Diósjenő─Drégelypalánk─Balassagyarmat (75-ös), Keleti pályaudvar–Rákos (80a) vonalszakaszain és az S76-os járatokon Rákos–Újpalota–Angyalföld között; a Volánbusz 300-399, 800-898 és 8503–8512 vonalszám tartományba eső helyközi menetrend szerinti járatain; a MÁV-HÉV H5-ös HÉV Békásmegyer és Szentendre közötti szakaszán; valamint a MAHART PassNAVE egy, az utas által választott dunakanyari körjáratán: a Vác–Visegrád, Esztergom–Zebegény, Szentendre–Visegrád, Visegrád–Nagymaros–Zebegény–Dömös viszonylatok egyikén.

A Dunakanyar napijegy október 31-éig, a MAHART járatok közlekedési napjaira váltható meg. A felnőtt napijegy 1999 forintért, a 26 éven aluliaknak szóló jegy pedig 1499 forintért vásárolható meg a MÁV-START pénztáraiban és a MÁV applikációban.

A MÁV-START a MAHART-tal kötött megállapodás alapján értékesíti a hajótársaság egyes járataira szóló fix áras MAHART napijegyet és regisztrációs jegyet. Ennek köszönhetően elérhetőek a MÁV-START személypénztáraiban a Dunakanyar körjáratokra, valamint a Szentendre-Visegrád, a Zebegény–Esztergom és a Vác–Visegrád vonalakra szóló napijegyek.Egy személyjegy ára 1000 forint, kerékpár- és kutyajegy 500 forintért vásárolható meg. A napijegy a rajta megjelölt napon és járattípuson korlátlan számú utazásra jogosít.

A vasúttársaság nemcsak a jegyértékesítési felületeket biztosítja, hanem a kirándulók igényeihez igazodik a hétvégi menetrend is a Nyugati pályaudvar és Szob között, valamint a hétvégi turistaszezonban a Szobig közlekedő vonatok mindegyikét modern és részben akadálymentes, emeletes KISS vagy alacsonypadlós FLIRT motorvonatokból állítják ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »