Élvezetek a sörök birodalmában!

Élvezetek a sörök birodalmában!

Kedden megnyitott Budapest belvárosának egyik legszebb terén, a Szabadság téren az igazi sörök seregszemléje, ahol a zsűri, maga a nagyközönség!

Mintegy 250 féle sörkülönlegesség várja a nedű szerelmeseit, több mint 50, részben nagy sörgyárak, részben üzemek, részben kézműves sörök készítői, 6 napon keresztül.

A remek kikapcsolódásról nem csupán a jobbnál jobb sörök gondoskodnak, hanem remek kiegészítő ételek, hanem zenei programok is kapcsolódnak, igaz a jó italok mellé, jó társaságnál nem is kell több…

A rendezvény szerencsére idén is ingyenes, az egyedüli kitétel a díszes pohár megvásárlása, melyből nem csak a 6 napon keresztül, hanem akár jövőre is kortyolhatunk, de hát ilyen finom és minőségi söröket amúgy is szinte tilos például műanyag pohárból inni!

A rendezők alapvető célja, ahogy eddig is, hogy tovább népszerűsítsék a gazdag hazai sörkultúrát, valamint a jól ismert márkák mellett bemutassák a magyar sörfőzdék kiváló termékeit is. Igyekeznek, hogy rendezvényük izgalmas ötvözete legyen a minőségi sör, street food és egyéb kísérő és zenei program kínálatnak!

A remek helyválasztás, a könnyű megközelítés, és reméljük az ígért jó idő mind segítségünkre lesz abban, hogy elmerüljünk az gasztronómia élvezetek világába!

Ahogy a szervezők mondták: „Találkozzunk idén is a Szabadság téren, mely egy hétre újra megtelik a legkiválóbb hazai sörfőzdék kézműves különlegességeivel, vagány FoodTruck-okkal, zenével és sok-sok jó fej emberrel!”

Legyen így, jó szórakozást és jó kóstolást mindenkinek!!!

További információ:

www.sorfesztival.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »