Zenés strandolás Budapest belvárosában

Zenés strandolás Budapest belvárosában

A Palatinus strand és a Funkyzeit Events idén közösen megálmodták a főváros eddigi leglazább medencés programsorozatát a forró nyári hónapokra. Ez a Palaland: újhullámos strand élmény, nyári utópia, világbéke, kultúrmisszió. A kezdeményezés azzal a motivációval született, hogy a fürödni és fesztivál hangulatra vágyóknak végre ne kelljen kompromisszumot kötnie a forró nyári hétvégéken, a Palatinus strand pedig eddig nem látott arcát mutathassa egy új strand generációnak.

A Funkyzeit Events szervezői, akik az elmúlt években számos izgalmas diszkó parádéért feleltek, régóta keresték a lehetőséget valami igazán vagány, nyári sorozatra.

2021 nyarán a Funkyzeit csapata a Palatinus strand türkizkék medencéiben ideális nyári rezidenciára talált, ahol a minőségi strandélmény, Budapest belvárosának egyik legszebb környezete és a szexi ütemek fúziója egész napos célállomást jelent minden kikapcsolódni vágyónak. A rendezvénysorozat idén összesen 6 alkalommal várja a vendégeket a gyönyörűen felújított strand medencéiben és partjain, ahol a leglazább zenei produkciókra ringatózás mellett a strand teljes kapacitással, szolgáltatás palettával várja a vendégeket.

A medencék partjain most a house, nudisco és indie dance zenéké lesz a főszerep. A 2021. július 2-i Palaland Grand Openingen a rezidenseken kívül olyan válogatott hazai DJ-ket lehet majd hallani mint például a Fran Palermo együttes szaxofon és vokálosa Yambo, a török származású indie diszkópápa Vedat Akdag, vagy a régóta hallgató és erre az alkalomra visszatérő fekete öves house dj és producer Poli.

A Palalandra basic és VIP belépőket válthatunk. Utóbbival igénybe vehetjük a fast lane bejutást a fürdőbe, egy welcome italt és koktéljainkat az exkluzív koktélteraszon fogyaszthatjuk el. Ráadásul a VIP karszalag többszöri belépésre jogosít aznap, így akár a Szigeten is eltölthetünk egy órácskát, ha már teljesen kiáztunk. A belépőkön kívül kedvezményesebb, 2 vagy 3 alkalmas basic bérleteket vásárolhatunk. Online vásárlás esetén a szervezők 10% kedvezményt biztosítanak mind a belépők, a mind a bérletek áraiból.

Időpontok: 2021. július 2., 17., 24., augusztus 14., 27. és szeptember 10. (Ezeken a napokon a fürdő kizárólag Palaland belépővel vagy bérlettel látogatható.)

További információk és jegyvásálás: https://www.palatinusstrand.hu/palaland

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »