Hévíz Adventi időszakban is remek célpont!

Hévíz Adventi időszakban is remek célpont!

Elérkezett az Advent időszak, az ország városaiban egymás után nyílnak az Adventi vásárok, mindenhol gőzölög a forralt bor kellemes illata, és ünnepi díszbe borul a belváros.  Nincs ez másként hazánk nemzetközi hírű gyógyfürdő városában, Hévízen sem, de itt sokkal többet kap az ideérkező turista, mint máshol!

Igaz az Adventi forgatag kisebb, viszont sokkal családiasabb, de itt lehetőségünk van egyből akár többnapos programot is szervezni a Karácsonyra hangolódáson kívül!

A közelben levő Keszthely város a kulturális lehetőségek tárházával kecsegteti még télen is az idegeneket, csodálatos kastélya, tucatnyi múzeuma, kiállítása, színháza akár több napra is biztosít programot.

Semmi képen nem szabad kihagyni a Festetics kastély megtekintését, az összes érdekes kiállításával együtt, és azért egy séta a parkban a késő őszi napsütésben is megéri az időt…

A hangulatos sétáló utcán egymást érik a kávézók, éttermek, az Adventi házikók, és a különlegesebbnél különlegesebb múzeumok is egymás adják a turistákat (baba, játék, kínzó, sex, csigaparlament stb. stb.)

Ha Hévízen indulunk útra, itt sem kell félnünk az unalomtól! A modern sétáló utcán nem fogunk sem éhen, sem szomjan, sem desszert nélkül maradni, és a Deák téren is programok kavalkádja vár minket.

És hát ott a legnagyobb kincs, a méltán világhíres Hévízi tó! Bár a folyamatosan feltörő forró gyógyvíz miatt az egész tó felületén nyugodtan lehet ilyenkor is úszni, de a tóra épített egyedi épületek belsejében ugyan úgy élvezhetjük a gyógyvíz és az iszap jótékony hatását, csak zárt térben, kiegészülve megannyi szolgáltatással.

Aki még ezt sem szeretné, annak a lehető legjobb választás a Hunguest Hotels Panoráma szálloda, melyből a megannyi színvonalas szolgáltatást nyújtó, teljesen felújított városi gyógyfürdő közvetlenül elérhető, és remek ajánlatokkal várják a vendégeket!

https://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/heviz/hunguest_hotel_panorama/akciok/teli_pihenes_panorama_modra/
https://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/heviz/hunguest_hotel_panorama/akciok/tartson_egy_kis_szunetet_az_unnepek_kozott/

Szintén alternatíva lehet a Hunguest Hotels Helios szálloda, ahol az összes szolgáltatás, kiegészülve számos wellness lehetőséggel egyetlen komplexumban található anélkül, hogy egy lépéssel is ki kéne menni a szabadba. Itt magasabb színvonalon, de remek árakkal várják a vendégeket az Adventi időszakban is!

https://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/heviz/hunguest_hotel_helios/akciok/szivet_melengeto_teli_napok/
https://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/heviz/hunguest_hotel_helios/akciok/rapihenne_szilveszterre/

Bármelyik lehetőséget válasszuk is, sem Hévízben, sem a két remek szállodában nem fogunk csalódni a Karácsonyi előtti meghitt időszakban sem!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »