Romantikus kalandra indulhatunk július 13-án, a Libegők Éjszakáján

Romantikus kalandra indulhatunk július 13-án, a Libegők Éjszakáján

A Mátra és a Bükk mellett a Zempléni-hegység és a Budai-hegység libegői várják a kalandvágyókat, július 13-án, szombati napon, immáron már kilencedik alkalommal.

Részletes programok, 2024. július 13.

Zugligeti Libegő / Budapest

Nyitvatartás: 17.00 – 01.00 (00.30 percig lehet a völgyállomásról a hegyállomásra utazni)

A rendezvény külön erre az alkalomra szóló 5.000 Ft-os retúrjeggyel látogatható. A jegyek elővételben is megvásárolhatók 2024. július 26-tól a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumban.

Közlekedés a Zugligeti Libegőhöz: menetrend szerint a 291-es autóbusz Nyugati pályaudvarról, az R158-as retro autóbusz pedig sűrítve a Széll Kálmán térről biztosít közvetlen eljutási lehetőséget a Libegőhőhöz.

A rendezvény csak az eseményre kiadott 5.000 Ft-os jeggyel vehető igénybe. A menetjegy egy retúr utazásra jogosítja fel az utast. (Kedvezményes jegy a rendezvényre nem vásárolható.) 3 év alatti gyerekek díjmentesen utazhatnak.

A jegyek száma limitált. Elővételben történő értékesítésük a Földalatti Vasúti Múzeumban történik 2024.06.26-tól, nyitvatartási időben, 10- 17 óra között. (Cím: 1052, Budapest Deák Ferenc téri metró aluljáró. A múzeum hétfői napokon zárva tart és csak készpénzes fizetés lehetséges.)

A Libegőre való felszállás érkezési sorrendben történik, ezért célszerű az elővásárlást választani!

A Zugligeti Libegőnél az esemény napján is válthatók jegyek, pénztárnyitás 17:30 órakor. A helyszínen csak készpénzes jegyvásárlás lehetséges.

A napnyugta július 13-án 20:38-kor várható.

Oxigén Adrenalin Park, Mátra Libegő / Sástó

Az Oxygen Adrenalin Park aznap a szokásos nyitva tartás szerint, azaz 9-19 óráig, a libegő pedig meghosszabbított nyitva tartással 9-24 óráig üzemel.

A bobpálya melletti büfé 24 óráig üzemel. A melegkonyha 18.30-ig várja vendégeit.

Elővételes jegyvásárlás nem lehetséges. A megvásárolt jegyek (kőpengők) a nap folyamán bármikor felhasználhatóak. A libegő alsó, illetve felső állomása mellett működő pénztár 23:30-ig tart nyitva. A libegőre való utolsó felszállás 23:30-ig.

A naplemente aznap 20:36-kor várható.

Libegőpark /Lillafüred

A Lillafüredi Libegőpark a Libegők éjszakáján, július 13-án, szombaton: 10-22 óra között várja vendégeit! Tervezett programok: arcfestés, tombola, kézműves foglalkozás, fotósarok, Libegő kvíz

Zempléni Kalandpark / Sátoraljaújhely

…részletes program hamarosan! – tájékoztatta lapunkat az eseménysorozatot koordináló Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »