Nyári programok a víz és a napfény szerelmeseinek

Nyári programok a víz és a napfény szerelmeseinek

A nyár fővárosában töltött pihenés garantáltan élményekkel és varázslatos pillanatokkal teli lesz 2024-ben is. Legyen szó könnyű vagy komolyzenei koncertről, kulturális töltekezésről, aktív pihenésről, frissítő strandolásról, romantikus naplementékről, gasztronómiai felfedezésről – a siófoki nyárban minden megtalálható egy helyen!

Siófok 17 km hosszú partszakaszán színvonalas strandok várják a víz és a vízisportok szerelmeseit, a családokat pedig a balatoni élmények mellett jobbnál jobb játszóterek, sportparkok és gyermekprogramok. 

Az aktív kikapcsolódás rajongói több kerékpártúrából is választhatnak a környéken, de akár egy bakancsos családi túrát is tehetnek a Töreki tanösvény mentén.

A siófoki nagystrandon idén is forog az óriáskerék, csodás panorámát és kulturális élményt ígér a Víztorony, felfedezésre vár a DRV Vizek Háza, a Fordított Ház, várnak az állatos kalandok a Bella állatparkban és a balatoni hajókirándulás is kihagyhatatlan nyári élmény.

A Siófoki Nagystrandon található PLÁZS lendületes és egyedi élményt kínál a víz, a napfény és a különböző zenei programok szerelmeseinek. Fesztiválokban is bővelkedik a nyári kínálat: júliusban a XXI. New Orleans Jazz Fesztivál hoz fergeteges hangulatot, augusztus végén a Bor és Kenyér ünnepén a családi programok mellett, esténként zenei programok (Szandi, Kormorán, Ismerős Arcok és Tóth Vera) kíséretében élvezhetjük a nyár végi naplementéket és a balatoni gasztronómia különlegességeit.

A pezsgő kulturális életet olyan programok színesítik, mint a Nyáresti Koncertek szombatonként, melyek elvisznek a könnyűzene világába, a nagy sikerű Zene a Zöldben sorozat vasárnapi előadásait csodálatos környezetben, a Jókai Parkban élvezheti a közönség. Hétfőnként Vakációs Gyermekkoncertek várják a kicsiket és a nagyobbakat, a szerdai napnyugtákat a Nyáresti Operett estek előadásai fűszerezik meg a Dunakeszi Szimfonikus Zenekar kíséretében, míg péntek esténként a KultTér várja az érdeklődőket.

A Kálmán Imre Szabadtéri Színpad különleges műsor kavalkáddal készül a nyárra! A repertoárban olyan előadások szerepelnek, mint A Pál utcai fiúk, a Szép nyári nap musical, valamint az örök kedvenc, a Macskafogó…

Ha Siófok járunk kihagyhatatlan felkeresni a főtéren levő Bella Italia olasz éttermek, mely hangulatos teraszáról messziről felismerhető. Több alkalommal teszteltük, messze a legjobb ár/érték arányú hely a városban és a környéken, csak ajánlani tudjuk! További információ: www.bellaitaliasiofok.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »