Beevezés kajakkal, kenuval, SUP-pal – már lehet nevezni a Hazai Vizeken programsorozatra

Beevezés kajakkal, kenuval, SUP-pal – már lehet nevezni a Hazai Vizeken programsorozatra

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) idén, április 20. és szeptember 21. között négy eseményt szervez a Hazai Vizeken programsorozat keretein belül. Ezekkel Magyarország különböző vízfelületeire hívják az aktív kikapcsolódást kedvelőket.

Az MKKSZ a honlapján emlékeztet, hogy 2024-ben már a negyedik évada következik a programsorozatnak, amelyet három évvel ezelőtt azzal a céllal hívtak életre, hogy a szabadidős sportolóknak minél több lehetőséget biztosítsanak a szabadban való edzésre, az egészséges versenyzésre és jó hangulatú vízparti baráti, vagy családi napokra.

A korábbi évek tapasztalataiból és visszajelzéseiből kiindulva idén négy helyszínen – Győrben, Dunakeszin, Szarvason és Balatonfüreden – lesz lehetőség kajak, kenu, SUP és számos egyéb kategóriában vízre szállni.
Győrben négy, Dunakeszin kettő, Szarvason és Balatonfüreden pedig egy-egy távra lehet leadni a nevezést.

Az időpontok és helyszínek:
2024. április 20. – Mosoni-Duna Beevezés, Győr
2024. június 1. – Dunakeszi Futam, Dunakeszi
2024. július 7. – Sándor Tamás Emléktúra, Szarvas
2024. szeptember 21. – Balatonfüred-Tihany Beevezés, Balatonfüred

Az online jelentkezést az evezzitthon.hu oldalon keresztül lehet megtenni, az április 20-i első állomásra már el is indult a nevezés. A távokat teljesítők online emléklapot és befutó érmet kapnak, míg a kategóriák első három helyezettjei egyedi Hazai Vizeken éremmel térhetnek haza.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »