Megnyílt az Everflow Reformer Pilates Szalon

Megnyílt az Everflow Reformer Pilates Szalon

A következetes sportolás új dimenziója tárul elénk Budapesten az Everflow Reformer Pilates stúdió megnyitásával. Az alapító, Tóth-Leiner Andrea hosszú évek versenysport-tapasztalata és a mozgás iránti személyes elkötelezettsége révén alapította meg ezt az egyedi helyet, ahol a mozgás öröme és a közösség ereje összeér.

Az Everflow Reformer Pilates nem csupán egy stúdió, egy olyan tér, ahol a reformer pilates technikájának segítségével mindenki megtalálhatja a számára tökéletes mozgásformát. Tóth-LeinerAndrea szándéka, hogy ösztönözze az embereket a tudatos és következetes sportolásra, és egy olyan közösséget hozzon létre, ahol a tagok eltökélten és rendszeresen sportolnak, miközben élvezik a közös tevékenységeket és egymás támogatását.

Andrea története a kitartásról, az elkötelezettségről és a személyes értékek következetes képviseletéről szól. Élete során a sporttánc versenyvilágában elért sikerei mellett mindig is relevánsnak tartotta a tudatos és fegyelmezett életmódot. Több mint egy évtizedes edzői pályafutása során számos gyermek és felnőtt életére gyakorolt pozitív hatást, amit most az Everflow Reformer Pilates stúdióban szeretne folytatni.

– Az Everflow Reformer Pilates küldetése, hogy magas minőségű reformer pilates edzésekkel támogatjuk a vendégeket, akik törekednek a fejlődésre, és tudatosan gondolkodnak az egészségükkel és a testükkel kapcsolatban. Inspiráljuk az embereket, hogy a sportolás ne időszakos fellángolás, hanem egy kitartó, hosszútávú tevékenység legyen, a mindennapok szerves része. Segítünk elérni az egészséges, jól funkcionáló és esztétikus testet, amely lehetővé teszi számukra, hogy fájdalommentesen, egyszerűen és szabadon tudjanak mozogni, ezáltal  egy teljes életet élni – kezdte Tóth-Leiner Andrea, aki további céljairól is mesélt:

– A szalonban azon  tevékenykedünk, hogy folyamatosan motiváljuk a vendégeket arra, hogy a mozgást kitartóan végezzék, és ne adják fel. Hiszem, hogy egy jó közösségben, ahol a realitás azonos, ahol hasonló célok inspirálják a tagokat, ezt sokkal könnyebb megtenni mint egyedül. Meggyőződésem, hogy a sport nem csupán a testet, hanem a lelket is építi, és az Everflowban ezt a filozófiát szeretnénk minden látogatónk számára átadni – részletezte a szakember.

A stúdió különleges figyelmet fordít a minőségi oktatásra és a személyre szabott edzésprogramokra, biztosítva, hogy mindenki – kezdőtől a haladóig – megtalálja a helyét és fejlődési útját. Az Everflow Reformer Pilates Budapest központjában várja azokat, akik szeretnék megtapasztalni a reformer pilates által nyújtott egyedülálló mozgásélményt, és részesei lenni egy közösségnek, ahol a következetesség, az elkötelezettség és az öröm kéz a kézben jár.

További információ: http://www.everflow.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »