Élményszigetek, virtuális közösségi tér és ingyenes egészségszűrés a megújult Utazás+ Kiállításon

Élményszigetek, virtuális közösségi tér és ingyenes egészségszűrés a megújult Utazás+ Kiállításon

Megújult formában és tartalommal rendezik meg az Utazás+ Kiállítást február 22-25. között a Hungexpón, a Budapest Boat Show-val, a Karaván Szalonnal, az E-bike Test&Show-val egy időben. 

Az Utazás+ Nemzetközi Turisztikai Kiállítás és Élményfeszt az idei évben friss tartalommal várja a látogatókat, az új elnevezés is a szervezők újító szándékát mutatja.

Az eseményen 23 belföldi és 28 külföldi desztináció önálló standon kínálja majd utazásait, közel 150 kiállító lesz jelen. De nem csak erről szól az idei Utazás, a szervezők korosztályra szabott élményszigeteket alakítanak ki a Hungexpo A csarnokában,a gyermekek számára kialakított szórakoztató elemekkel, élő állatokkal, többfunkciós virtuális közösségi térrel. Magyarország átfogó egészségszűrési programjának első megállójaként ingyenes egészségszűrésen vehetnek részt az érdeklődők

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a kiállítás külföldi díszvendége ezúttal Bulgária, a belföldi pedig a történelmi fürdőváros, Gyula, valamint Békés Vármegye lesz. A kiemelt térségek várhatóan az idén is nagy figyelmet kapnak, a későbbiekben pedig plusz vendégforgalmat remélhetnek a közönségtől.

Többféle élmény egy helyen

Az Utazás+ kiállítás fókuszában ezúttal az aktív- és kalandturizmus áll. A szervezők idén is megépítik a csaknem 3000 négyzetméteres tesztpályát, ahol a látogatók kipróbálhatják a kiállított elektromos kerékpárokat.Hagyományosan népszerű eseménye az Utazás kiállításnak a lakókocsikat és lakóautókat felvonultató Karaván Szalon.A színpadi programok kavalkádja mellett idén is sok program közül válogathatnak a látogatók: újra nyit a Fesztivál Sziget, lesz Blogger Corner, Járatlan Utakon Fesztivál, valamint Afrika Expo is.

Izgalmas programkínálattal várja a szakmai és az utazó közönséget az Utazás+ kiállítás.

2024. február 22–25. között megújult formában és tartalommal megnyitja kapuit az Utazás+ kiállítás a Budapest Boat Showvala Karaván Szalonnal és az E-bike Test&Showal egy időben a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

Az elmúlt évek hagyományait erősítve idén is lehetőség nyílik új szakmai kapcsolatok kialakítására, a meglévő partnerségek ápolására, illetve a piac trendjeinek, kihívásainak megismerésére is. A rendezvény első másfél napja a szakmai közönségnek szól, ahol az üzleti találkozók mellett turisztikai konferenciákat és kerekasztal-beszélgetéseket is tartanak.

Február 22-én, csütörtökön, a Turizmus Kft. szervezésében izgalmas előadásokkal készülnek a résztvevők számára, a kiállítás másnapján pedig neves turisztikai szakemberek által szervezett, a desztinációmarketingben kulcsfontosságú szakkönyvekről szóló beszélgetéssorozat várja az érdeklődőket.

A kiállítás izgalmas programkínálattal várja a szakmai és az utazó közönséget, az érdeklődők megtervezhetik közelgő utazásaikat, ízelítőt kaphatnak az utazásszervezők és lakóautók kínálatából, valamint közel 100 darab e-bike-ot tesztelhetnek. 23 belföldi és 28 külföldi desztináció önálló standon kínálja utazásait, az érdeklődőket közel 150 kiállító, számtalan élmény és nyereményjátékok csábítják a HUNGEXPO A pavilonjába.

A nyereményszelvényeken szereplő kérdésekre helyesen válaszolók között sorsolják ki a szervezők a felajánlott hazai és egzotikus utazásokat, szállás- és programlehetőségeket, fesztiválbelépőket, az e-bike-tesztelők között pedig egy e-bike és egy kétnapos e-bike-túra is gazdára talál.

A színpadi programok kavalkádja mellett idén is sok program közül válogathatnak a látogatók: újra nyit a Fesztivál Sziget, lesz Járatlan Utakon FesztiválAfrika Expo, valamint Blogger Corner is, ahol 9 világjáró osztja meg kalandjait, tapasztalatait az utazásaival kapcsolatban.

Vásárolja meg belépőjegyét, és találkozzunk a HUNGEXPO A pavilonjában!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »