Autós Farsangi felvonulás és gumball Balatonlelle 02.24.

Autós Farsangi felvonulás és gumball Balatonlelle 02.24.

Immáron negyedszerre rendezik meg a Baba-Mama Birodalom keretein belül Balatonlellén az „Autós Farsangi felvonulást”, melyre minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak!

A gondolat 4 éve fogalmazódott meg a szervezőben édesanyaként, amikor az iskolában még azt sem engedték meg, hogy aznap a gyerekek beöltözve menjenek iskolába farsang napján. A farsangi mulatozás meg egyenesen tiltva volt, ami érthető a covid miatt. Így egy mondhatni öszvér megoldás jutott eszébe.

Szigorúan tartani kellett a távolságot és nem szabadott rendezvényeket tartani a tömegesedés miatt. Ezért ez a megmozdulás pont a kritériumoknak megfelelt.

Tehát az autónkat öltöztessük be farsangi jelmezben, de a rendezvényre a résztvevők túlgondolták és maguk is az autóhoz öltöztek, ez boldogsággal töltöttet el, és megerősítette abban ,hogy e fajta szokások annyira beívódtak a társadalomban, és másnak is mennyire hiányoznak a kapcsolatok, a rendezvények, a megmozdulások.

Itt a Balaton parton  egyébként sem arról szól a téli szezon, hogy tömegeket mozdulnak meg, de van egy- egy hétvége, ami igen is lecsábítja és kimozdítja az embereket.

Az első két évben Kishegy lábától csak felvonultak a Kápolnáig, dudaszóval. Tavaly kitalálták, hogy kössék össze egy flúgos futammal mely helyismereti játékokat tartalmaz, ez innen Balatonlelléről a környékben 50 km megtéve maximum, 8-10 helyszín és feladattal színesítve ezeket végrehajtva feladatról feladatra lehet továbbhaladni a cél felé.

Így ezáltal két kategóriában lehet indulni és megmérettetni magukat, egyik az ügyességi, másik a szépség/ kreativitás!

Start minden évben 10 órakor 2 perces indításokkal autónként. Miután mindenki beért a célba összesítik a pontszámokat.

Idei meeting pont Platán strand Balatonboglár egyenes parkoló! 9:45 (Gian Piero’s étterem közelében)

13.00 órakor pedig felvonulnak díszített autóinkkal közösen a Kishegyi kápolnához, ami Balatonlelle egyik szimbóluma. Itt megtekintik a méltán csodás panorámát és az ezután szabadon lehet kirándulni a kilátó teraszig vagy a parkerdőben…

Sok szeretettel várnak minden érdeklődőt, csodás ajándékok várnak gazdájukra és a serlegek idén nagyon szépek!

További információ:

Lajos Beáta főszervező

Boathouse.hu

20/37 93 450

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »