A Váci Adventi vásárt teszteltük…

A Váci Adventi vásárt teszteltük…

Vác egy gyönyörű, barátságos kisváros, közel a fővároshoz, könnyen megközelíthető, és az év minden szakában remek egynapos kirándulási célpont. Nincs ez másként az Adventi időszakban sem, mesés Barokk főterén igazi családi karácsonyi vásár várja a kilátogatókat.

Igaz, messze nem szabad nagy kirakodós, sok száz házikós hatalmas vásárt várnunk, de a néhány házikó, a gasztronómiai finomságok, a programok, és persze a családias hangulat mindenképpen látogatásra csábít.

És arról se felejtkezzünk el, hogy itt nem fogunk tömeggel találkozni, nem kell órákat sorba állni, és főleg nem vagyonokat fizetni semmiért, és nem utolsó sorban itt garantáltan minden friss, mert nincs értelme hatalmas mennyiségeket előre lefőzni, lesütni, hogy gyors legyen a kiszolgálás.

A Városháza előtt, a gyönyörű, hatalmas, ünnepi fényben pompázó karácsonyfa mellett találjuk a mindenki számára ingyenesen használható jégpályát, ami szintén nagy örömére szolgál a családoknak, és persze itt sem kell tömeggel és sorbaállással kalkulálnunk, mint más vásárokon.

Különleges élmény a helyi télapó városnéző, karácsonyi fényekben pompázó vonatára felszállni, és menni vele egy kört a városban, itt legalább a család minden tagja részese lehet az élménynek, és nem is csak két kör a tér egy részén.

Ha esetleg fáznánk, vagy egyéb szükségletünk van, a belvárosban találunk több hangulatos, megfizethető cukrászdát, kávézót, kiséttermet, ahova nyugodtan betérhetünk, bár az igazi Adventi élményt nyílván a téren való fogyasztás jelenti.

Természetesen számos program is színesíti a vásári hangulatot, igaz inkább az esti órákban és hétvégeken, de érdemes akár ezekhez igazítani a látogatásunk időpontját.

Vác Adventi vására a hét minden napján várja a karácsonyvárás meghitt pillanatot átélni szándékozó vendégeket, szánjuk rá időt, kergessük fel, jól fogjuk magukat érezni, ajánljuk mindenkinek!

A vásárról és a programokról további részletek: https://szallas.hu/programok/vaci-adventi-vasar-2023-vac-p3446

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »