Szabaduljunk a Törökök fogságából!

Szabaduljunk a Törökök fogságából!

Kihasználva a különlegesen szép és kellemes őszi időjárásunkat, folytassuk a híres Békés megyei fürdőváros Gyula, ebben az évszakban is remek szórakozást nyújtó kínálatának bemutatását!

Mi is lehetne más ez a program, mint a manapság oly annyira keresett és kedvelt szórakozás, a „szabadulás”! No de kérem itt nem egy „megszokott” szobás szabadulásról van ám szó!

Gyulán járunk, ahol az egész Kárpátmedence legjobb állapotban megmaradt téglavára áll, amit sajnos a törököknek annak idején komoly harcok árán, de sikerült elfoglalniuk. A megszállás alatt sok rabot ejtettek, akiknek velünk ellentétben nem sok esélyük volt megszökni.

Nekünk jobb dolgunk van, ha használjuk az eszünket, és ügyesen felhasználjuk az itt-ott elrejtett információkat, akkor előbb a leláncolt rabunk lakatkulcsát sikerül megtalálni, majd fokozatosan haladva mi magunkat is ki tudjuk szabadítani a rabságból.

A tervezők nagyon ügyesen, valós személyek, valós történések, valós leírások alapján állították össze azt a folyamatot, melynek segítségével a korhű kellékek között megtaláljuk a szabadulás útját.

Természetesen senkinek nem kell aggódni, nincs szó tényleges, kijuthatatlan bezárásról, ha kisebb gyerekekkel érkezünk, azok sem fognak félni, és ha elakadunk, segítségre is számíthatunk, így teljes nyugalommal élvezhetjük ennek a remek logikai játéknak minden pillanatát!

Mivel ezt a különleges szépségű, és érdekes kiállításokkal is rendelkező (általunk is korábban bemutatott) egyedi téglavárat amúgy is mindenképen fel kell keresni, ha Gyulán járunk, kihagyhatatlan kipróbálni a Rondellában levő pénztár felett található élmény teli játékot, csak ajánlani tudjuk a család minden tagjának!

További információ: www.gyulakult.hu  www.gyulavara.hu    www.visitgyula.com

És ha megéheztünk a játék során, csupán pár percet kell a őszi pompájában tündöklő parkban és a sétáló utcában gyalogolnunk az általunk több alkalommal is pozitív minősítéssel tesztelt Balck Sheep (Fekete Bárány)-ig, ahol egy nagyon finom, kemencében sült pizzával, és egy saját pörkölésű kávéból készült remek nedűvel levezethetjük az izgalmakat!

www.balck-sheep.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »