Ha nem szállodát keresünk az Alpokalján

Ha nem szállodát keresünk az Alpokalján

Ugyan apartmanokat nem szoktunk tesztelni, most azonban kivételt kell tennünk, hiszen olyan „minta apartmanra” bukkantunk Kőszegen, amit mindenképpen ki kellett próbálnunk.

Sokan vannak, akik nem kedvelik a szállodák „kötöttségeit”, főleg városláthatások, rendezvények, programok látogatásakor, de nem szeretnének lemondani a hotelek bizonyos alapvető kényelmi kínálatáról, színvonaláról. Erre a lehetőségre tökéletes példa a Fő Tér apartman ház, amihez persze erősen hozzájárul kiváló elhelyezkedése.

A város múzeumi főterének központjában található a több apartmanból álló, kb egy éve teljes kőrűen felújított lakásokból álló műemlék apartman ház. A tervező példásan ötvözte a felújítás során a lakások műemlék jellegét, a mai kornak megfelelő elvárásokkal, és lehető legigényesebb kivitelezéssel.

A modern bútorzat minden elemében igényes, a nagyméretű, kényelmes ágy remek alvást biztosít, az ágynemű és kiegészítők a luxus kategóriát érintik, ahogy minden a lakásban.

A konyha modern és igényes berendezése bőven elegendő egy város közepén, tucatnyi étterem, bolt, reggeliző közvetlen közelében elhelyezkedő apartmanhoz, még ha valaki a saját étkezőjében szeretne fogyasztani, esetleg otthonról hozott élelmiszereket is.

Az apartmanokban természetesen hűtő/fűtő klíma, nagyméretű tv, ingyenes internet, modern, mindennel felszerelt zuhanyzós fürdőszoba várja a vendégeket, a parkolás az üzemeltetőktől kapott belépő kártya alapján az épület mögött lehetséges, annak ellenére, hogy a belváros lezárt övezetében vagyunk.

Óriási előny, hogy nem kell bármi áron használnunk a konyhát, és lemondanunk a szállodák ezen kényelmi eleméről, hiszen az épület alatt egy európai színvonalú, hangulatos és minden igényt kielégítő tejbár, és pékség működik a Győrvári tejüzem saját, friss termékeiből, ahol akár be is ülhetünk reggelizni, vagy teljesen elkészíttetve mindent fel is vihetünk, ha családi körben szeretnénk elfogyasztani.

Alternatíva akár a reggelire, akár egyéb étkezésre, a szemben található, szintén műemlék épületben elhelyezkedő Portré étterem, itt is rendelkezésre áll, éttermi körülmények között a reggeli, ahogy az ebéd vagy vacsora is. Ezt amúgy is megismerjük egyből, hiszen a tulajdonosok üzemeltetik az apartmanokat.

Összegzésként elmondhatjuk, hogy ezen a színvonalon, ebben az árkategóriában, ilyen elhelyezkedéssel és kínálattal messze versenyképes szálláshelyről van szó más szálláshelyekkel szemben, és akik az apartmanos megoldást részesítik előnyben, egyértelműen jobbat nem nagyon találnak a régióban.

És ne is keressünk, hiszen az Alpok lábánál meghúzódó festő szépségű műemlék kisvárosnál és környékénél tökéletesebb kiránduló helyszínt nehéz találni, és a közelgő Adventi és ünnepi időszakban is vásárral, programokkal várja az idelátogatókat.

További információ: www.portre.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »