Egy finom, bőséges reggeli Gyula sétáló utcáján?

Egy finom, bőséges reggeli Gyula sétáló utcáján?

Korábban írtunk már a Viharsarki fürdőváros, Gyula sétáló utcáján található, remek Black Sheep kávézó, cukrászda, étterem minden igényt kielégítő kínálatáról, díjnyertes fagyijáról, különleges, finom, reális árú ételeiről, most azonban egy olyan oldaláról közelítjük meg, amiről még nem esett szó.

Ez nem más, mint az üdülő városban ritka számba menő reggelizési lehetőség, holott nagyon sokan választanak üdülésükhöz apartmant, szobát, ahol nem tudnak, vagy nem akarnak még reggelit sem készíteni. Nekik, és bárkinek, aki hangulatos körülmények között, megfizethetően szeretne jó és bőséges reggelit elfogyasztani a különleges választékból, csak ajánlani tudjuk ezt a napokban ebből a szempontból is tesztelt helyet!

A bőség zavara nyílván való, amikor belépünk a hangulatos étterembe, és megtekintjük a kínálatot, persze azt kell eldöntenünk, hogy egy „normál” reggelit szeretnénk, vagy valami finom, bőséges különlegességet, ami akár egy ebéd fogásnak is bőven megfelel.

A megszokott reggeli kínálatra nem térnénk ki, hiszen azt mindenki gondolja, hogy a saját pörkölésű kávékból, saját készítésű péksüteményekből csakis finom reggeli kerülhet az asztalunkra.

Viszont ha a különleges, egyedi receptek alapján, csak minőségi alapanyagokból készült ételek listáján indulunk el, bizony sajnálni fogjuk, hogy nem egy hónapig üdülünk ebben a szép fürdővárosban, hogy minden reggel itt reggelizve, mindent megkóstolhassunk!

A kínálat az „egyszerűbb” tojásételektől kezdve a szalonnás és egyéb kiegészítős finomságokon keresztül a különleges lazac ételekig bő skálán mozog, aki itt nem tud magának tökéletes reggelit választani, az nem is akar enni. Bár ez sem igaz, mert a látványtól, és a finom illatoktól garantáltan az is beül legalább egy kóstolóra, kiknek lehet nem is volt szándékában enni, csak egy kávéra ugrott be.

Mivel saját cukrászatuk is van, a friss cukrászati termékek remekül ki fogják egészíteni a fenséges reggelinket, ha egyáltalán fér még belénk a hatalmas adagok elfogyasztása után.

A kísérőnk nem is lehet más, mint a saját pörkölésű kávék széles kínálatából készült nedűk, no itt sem lesz könnyű dolgunk a választással, de frissen facsart gyümölcslevek is tökéletes választásnak bizonyulnak.

Szerencsére az időjárás még kedvez a hangulatos, árnyékos fák alatt levő teraszon való falatozgatáshoz, így adjuk meg a módját a reggelinek, egy ilyen különleges étel és italsor elfogyasztására szánjunk idő a kellemes kora őszi napsütésben!

De nem is kell tovább részletezni, hiszen a „puding próbája az evés” mondja a közmondás, és ez itt most abszolút igaz, térjünk be, és válasszunk egy finom reggelit magunknak, a napi kulináris élmény már így reggel garantált lesz!

További információk: www.gyula.black-sheep.hu/kavezo-es-konyha

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »