Kapjuk el a „Boszit”!

Kapjuk el a „Boszit”!

A fantasztikus élményelemekkel és interaktív játékokkal rendelkező Gyulai Almásy Kastély bemutatásánál szándékosan kihagytunk egy remek, a család minden tagjának jó szórakozást biztosító attrakciót, mivel ez részben nem szorosan része a kiállításnak, részben pedig önállóan is kipróbálható, és külön cikket is megérdemel.

Ez a közkedvelt játék nem más, mint egy „szabaduló szoba”, ami itt csak a program jellegére utal, valójában egy igazi kuriózum, egyedi lehetőség, amit itt találunk a kastélyban.

No akkor irány a pince, ahol a feltáráskor a csontvázakat találták, és induljunk boszorkány üldözésre! A városban sok a boszi, ezért elkezdték őket ritkítani, azonban ahhoz, hogy el tudják őket ítélni, bizonyítékokat kell találni ellenük, és ez a mi dolgunk.

Természetesen nem fogunk semmit sem leírni magából a játékból, hiszen akkor elveszti az értelmét, de a lényeg az, hogy a pincében található boszorkány konyhából, különféle érdekes és izgalmas módszerekkel, össze kell hoznunk 4 bizonyítékot, hogy megkapjuk a keresztet, melynek segítségével a boszi elnyeri méltó büntetését.

Nem kell aggódni, azért „szabadulásról” nincs szó, nem zárnak be minket, és kérdés esetén a kísérőnk is segít, de a helyszín, a berendezés, a jobbnál jobb ötletek sorozata garantálja, hogy egy hatalmas élménnyel fog távozni a család, a csapat minden tagja!

A program kb 1 óra, nem sok, simán belefér az üdülésbe, kastélylátogatásba, felejthetetlen időtöltés, semmiképpen ne hagyjuk ki Gyulai tartózkodásunk alatt!

További információ: www.gyulaikastelyhu www.gyulakult.hu   www.visitgyula.com

Cikk és fotó: Susánszki Erika

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »