Éjszakai bobozás, távcsöves csillagles a hazai helyszíneken a Libegők Éjszakáján

Éjszakai bobozás, távcsöves csillagles a hazai helyszíneken a Libegők Éjszakáján

Hat különböző helyszínen, hét libegővel várják az érdeklődőket július 15-én a Libegők Éjszakáján. A Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter idén már nyolcadik alkalommal koordinálja a programot.

Az idei program újdonsága, hogy a most áprilisban átadott, második sátoraljaújhelyi libegő (Szár-hegyi Libegő) is bekapcsolódik a Libegők Éjszakája programjába.

budapesti, Zugligeti Libegő rendezvénye külön erre az alkalomra szóló, előre is megváltható retúrjeggyel lesz látogatható.

mátraszentistváni Síparkban nappali élménytúrákat és éjszakai fáklyás túrákat tartanak, a Panorámalift felső állomásánál fodd truck, a Hóhatár Hüttében kiállítás várja az érdeklődőket.

Mátrában az Oxygen Adrenalin Parkban a libegő meghosszabbított nyitva tartással, 9-24 óráig üzemel, éjszakai túra, tűz show, gin tonic terasz csalogat a csillagok alatt.

Az Eplényi Síaréna Vibe Park szintén tartalmas programmal készül, kaland-ösvény, távcsöves Nap megfigyelés, esti távcsöves csillagles szerepel programjaik között.

Lillafüredi Libegőparkban a libegő aznap 22 óráig üzemel, fotó kiállítás, lufihajtogató bohóc, arcfestés, tombola szórakoztatja a közönséget.

Zemplén Kalandpark idén már két libegővel csatlakozott a programhoz, éjszakai bobozásra is lesz lehetőség.

Bővebb információk a jegyvásárlásról, programokról, regisztrációról itt olvashatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »