Júliusban jön a XI. Cirkuszok Éjszakája

Júliusban jön a XI. Cirkuszok Éjszakája

A cirkusz társulata a Szenzáció fehérben című, kibővített műsorral készül az eseményre, sztárvendégekkel, extra produkciókkal, színes programokkal és igazi fesztiválhangulattal várják majd a nézőket.

Balatonlellére érkezett nagy sikerű idei gálaműsorával a Magyar Nemzeti Cirkusz, ahol július 3-tól augusztus 31-ig tekinthető meg Európa egyik legszínvonalasabb cirkuszműsora.

A nyári szezon fénypontja a Cirkuszok Éjszakája eseménysorozat, amelyet idén július 14-15. között rendeznek meg. A kétnapos esemény zenés cirkuszi parádéval kezdődik, a lellei Cirkusz térről július 14-én, pénteken 11:00-kor indul a Magyar Nemzeti Cirkusz társulata. A 7-es főúton át egészen a Napfény Strandig rendőrségi és zenekari kísérettel vonulnak az artisták, akik a Balaton partján tartanak rövid ízelítőt a cirkusz műsorából.

A Cirkuszok Éjszakájára Szenzáció fehérben című kibővített műsorral készülnek, sztárvendégekkel, extra produkciókkal, színes programokkal és igazi fesztiválhangulattal várják majd a nézőket. Az artistaművészek az előadás alatt talpig fehérben lépnek porondra és látogatóikat is arra bíztatják, hogy a valóban emlékezetes élmény érdekében szintén fehérben érkezzenek.

Az esti előadások előtt porondlátogatást és felvezető programokat tartanak, az extra kibővített műsort követően pedig lehetőség lesz az artistaművészekkel és a fellépőkkel személyesen is találkozni, fotót készíteni a porondon. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »