Egész napos csoportos kirándulójegyeket kínál a HÉV

Egész napos csoportos kirándulójegyeket kínál a HÉV

A 6200 forintba kerülő kirándulójeggyel legfeljebb 10 fős csoport utazhat együtt a H5-ös, illetve a H8-as és H9-es HÉV-vonal Budapesten kívüli szakaszain.

HÉV kirándulójegyet május 1-jétől a H5-ös, valamint a H8-as és H9-es vonalra (utóbbi kettőre együttesen) lehet váltani. A jeggyel egy napig (a következő napon hajnali 2 óráig), az adott HÉV-vonal fővároson kívüli szakaszain korlátlan számban, bármelyik irányban utazhat együtt egy legfeljebb 10 fős csoport. A H5-ös vonalra váltott HÉV kirándulójeggyel tehát a H5-ös vonal Békásmegyer – Szentendre vonalszakaszán, míg a H8, H9-es vonalra váltott HÉV kirándulójeggyel a H8-as vonalon Ilonatelep és Gödöllő, a H9-es vonalon pedig Szabadságtelep és Csömör között lehet utazni.Budapestre vagy Budapestről történő utazás esetén a fővárosi szakaszra külön jeggyel vagy bérlettel kell rendelkezniük a csoport tagjainak.

A kirándulójeggyel legfeljebb 10 fő utazhat együtt. A teljesárú kirándulójegy ára 6200 forint. Emellett váltható HÉV kirándulójegy 50%-os kedvezménnyel is 3100, illetve 90%-os kedvezménnyel 620 forintos áron. Így, ha egy 30 fős osztály utazik, akkor ők mindössze háromszor 3100, azaz 9300 forintért utazhatnak oda-vissza a HÉV-en, amennyiben rendelkeznek BKK bérlettel is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »