Boldog Békeidők Hévízen immár 11. alkalommal!

Boldog Békeidők Hévízen immár 11. alkalommal!

 1. alkalommal várja vendégeit egy fergeteges időutazásra Hévíz! Élje át a Boldog Békeidők fürdőhangulatát és színesítse pihenését zenés programokkal, kabaré esttel Hévízen!
  Hévíz városa idén is megidézi a fürdő aranykorát. Péntektől hétfőig, minden délután gasztro- és kézműves kirakodóvásár látja vendégül a járókelőket a Rákóczi utcában, a Deák térre pedig a Légvárvarázs Játszópark költözik be a legkisebbek örömére. A fesztivál fénypontja, a jelmezes felvonulás, amely a Városháza elől 16:00 órakor indul majd, a közel 150 fős menetoszlopot a helyi Happy Dixieland Band csapata és charleston táncosok vezetik majd fel. Nem maradnak el az esti koncertek sem! Szombaton: Happy Dixieland, Gájer Bálint, vasárnap: BB Duó, Thrills Acoustic Duo, Szabó Siklódi Lia.
  Vasárnap extra programot hoz a látogatók részére a Hévízi Tófürdő: hangulatos boldog békeidőket idéző vacsorával egybekötött kabaré est szórakoztatja majd a közönséget, melyre a jegyek már megvásárolhatók.
  Május 1-én a szokásoknak megfelelően a városnapi ünnepségekre és kitüntetések átadására kerül majd sor.
  Az esemény nem csak minden résztvevő és látogató számára felejthetetlen élmény, de egyben a tavaszi szezon legrangosabb programja is Hévízen. Egy igazi örömünnep, amikor Hévíz több száz évre visszanyúló hagyományait, a hazai fürdőélet fénykorát és a persze a fürdőszezon igazi évadnyitóját is ünnepik.
  Lássuk a részletes programot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »