Hazánk közkedvelt gyermekbűvészei egy színpadon!

Hazánk közkedvelt gyermekbűvészei egy színpadon!

Ismét családi kikapcsolódás a nagyszabású „Varázslat Mesterei Gyerekeknek” rendezvénnyel

Hazánk közkedvelt gyermekbűvészei egy színpadon!

A programsorozat rendkívül nagy népszerűségnek örvendett az elmúlt évek során, ezért március 18-án ismét két időpontban érkezik a következő szuperprodukció, vadonatúj szereplőkkel! A különleges élményeket kereső családok ismét együtt kapcsolódhatnak ki a Klebersberg Kultúrkúriában, a vendégek látványos mutatványokat és elképesztő trükköket láthatnak. Fellépők: Rolando, Amy bohóc és Varázs Tamás, akinek egy újabb meglepetés karaktere mellett a közkedvelt és minden előadáson látható Bűvész-Varázsló karakter is visszatér.

 Mindenekelőtt a gyermekeket szórakoztatják a fellépők, de persze a gyermeklelkű felnőtteket is. Varázs Tamás a családok nagy kedvence, sok humorral átitatott előadásai mindig ámulatba ejtik a közönséget.

A „Varázslat Mesterei Gyerekeknek” egy nagysikerű eseménysorozat, ahol hazánk legkiválóbb gyerekbűvészei szerepelnek egy színpadon. 3 zseniális gyerekbűvész – 2 szenzációs előadás – 1 felejthetetlen élmény! Szórakoztató, egyedi program az egész családnak! 2023. március 18-án, szombaton tartják a következő előadást, a Klebersberg Kultúrkúriában.

– Már az ötödik alkalommal várjuk a családok apraját-nagyját, minden alkalommal vadonatúj fellépőkkel. Bízunk benne, hogy ismét teltházas előadásokkal kápráztathatjuk el a gyerekeket és szüleiket egyaránt. Újra lehet választani a 11.00 órás, illetve a 16.00 órás kezdési időpontokból. Legújabb fellépőink: Rolando bűvész több mint 18 év szakmai tapasztalattal a hazai bűvészélet egyik kulcsfigurája. Műsoraiban a humort ötvözi a kézügyességi bűvészettel és a mentalizmussal. Amy bohóc interaktív műsorával pedig biztos a jókedv, móka és a varázslás – részletezte Barlai Tamás, művésznevén Varázs Tamás.

Elmaradhatatlan lehetőségként mindenki vásárolhat bűvészkellékeket az előadás előtt, után és a szünetben is! A program legvégén a jól megszokott módon fényképezkedhetnek a fellépő bűvészekkel.

További információ:

http://varazslatmesterei.hu/

https://www.jegy.hu/program/a-varazslat-mesterei-gyerekeknek-113985

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »