Teszteltük a King Kong Vendégházat Fonyódon

Teszteltük a King Kong Vendégházat Fonyódon

A remek hangulatú, és fantasztikus kulináris élményeket nyújtó Fonyódi Kolbászfesztivál apropóján egyik éjszakára a szikrázó napsütésben pompázatos téli Balaton partjának közelében, nagyon jó helyen elhelyezkedő King Kong Vendégházat választottuk. Teli találat volt, nem is gondoltuk, hogy ilyen színvonalas apartmanokat lehet találni a sajnos jelentős mértékben téli bezártságát élő Balatonnál.

Az egész évben nyitva tartó, nem rég exkluzívan felújított Vendégház apartmanjai maximálisan kielégíti a kategória legmagasabb elvárásit is, akár nyaralónak is bárki szívesen elfogadná.

A ház közel fekszik a parthoz és a főúthoz, így könnyű megtalálni és minden elérhető, de mégis csendes a környék. A zárt udvarban kiépített helyek várják a kocsikat.  Nyáron még komplett nyári konyha is várja az ilyen házaknál megszokott szolgáltatásokon kívül a vendégeket a szépen parkosított udvaron.

Minden apartman kerti bútorral ellátott terasszal rendezkedik, a szigetelt új ablakok elektromos redőnnyel sötétíthetőek. A mi apartmanunk külön amerikai konyhás nappalival, hálószobával és fürdőszobával rendelkezett, a tisztaság példás, az ágy remek, az ágynemű tökéletes. A komplett konyha ritkaság számba menő módon nagyméretű, fagyasztós hűtőt, komplett tűzhelyet és még mosogatógépet is tartalmazott az ezen a szinten megszokott és elvárt teljes felszerelésen kívül.

A konyha részhez külön ebédlő rész tartozik, a nappali rész kényelmes nagyméretű ülőgarnitúrája is francia ággyá nyitható az apartman zsúfoltságát nem előidéző módon.

A hangulatos hálószobából is van kijárás a teraszra, és elegendő hely akár pótágy beállítására is a mozgástér kellemetlen csökkentése nélkül.

A tv adás modern tévén tökéletes, a wifi hibátlan és ingyenes. Minden helység külön hőfokszabályzóval fűthető, és még klímával is felszerelt. Az egész apartmanra jellemző a mindenre kiterjedő minőségre való törekvés, és az exkluzivitás, ami azért nem teljesen általános a Balaton parton.

Csak ajánlati tudjuk ezt az egész évben nyitva tartó, és főleg a minőséget és szolgáltatásokat figyelembe véve nagyon korrekt áron bérelhető apartmanházat! További információ: https://www.facebook.com/KingKongKapitanyVendeghaz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »