Cakumpakk élmények Esztergomban

Cakumpakk élmények Esztergomban

A kicsit furcsának tűnő cím nem elírás, ez egy remek kis „bisztró étterem” Esztergom főutcáján, ahol alkalmunk volt belekóstolni a séf remekeibe, mivel sok más hasonló hellyel ellentétben, ők nem zártak be a téli hónapokra.

A télen nem üzemelő látványos terasz hiánya ellenére a hangulatos világítás már messziről hívogat a főút melletti sarkon, és nem is szabad ellenállni a hívó szónak! Belépve az ajtón Karácsonyi hangulatba öltözött, igazi modern, manapság így elfogadott bisztró belső fogad minket, amit a világítás és a dekorációk még barátságosabbá varázsolnak.

Sok asztal nincs, nem a tömegkiszolgálás a cél, aki viszont ide beül, kellemes élményekkel fog távozni, nem csak a Karácsonyi időszakban. A helység tiszta mindenhol, a személyzet barátságos, az étlap a besorolásnak megfelelően nem regény nagyságú, de a kínálatból vakon bármit lehet választani, tutira nem nyúlunk mellé. Minden esetre, ha szeretjük, az étterem egyik specialitását, a különleges császárt semmi képen ne hagyjuk ki!

Akik egyszerűbb és gyorsabb ételre vágynak, egyértelműen valamelyik hamburgert válasszák, és minden mellé egy jó csapolt sört! Azért nem árt éhesen beülni, ha nem szeretnénk sajnálni, hogy nem tudunk az adaggal megbirkózni.

Ebben a hideg időjárásban akár egy nagyon finom kávé, egy forró tea, vagy egy pompás házi szörp is csábító lehet, főleg a kellemesen meleg, barátságos asztaloknál helyet foglalva.

A hely különlegessége, hogy a „Cakumpakk” névhez hűen nem csak este várja a vendégeket, napközben kedvező áron, finom menükkel csábítanak, ha csak valaki gyorsan enne valami finomat kényelmesen leülve. És ami igazán különleges, hogy komplett reggelire is invitálják a vendégeket! Igen nem ütöttem félre a billentyűket, 8 órától tárt ajtókkal várják a reggelivel nem rendelkező turistákat, méghozzá egy szállodát megszégyenítő kínálattal! A névválasztás tényleg jogos, a vendéglátás szinte minden területét lefedi ez a kis bisztró, a napszaknak megfelelő kínálattal, kedvező áron, garantált színvonalon.

Ha még az Adventi vásár időszakban látogatunk Esztergomba, ajánlatos, ha első utunk a vásár első házikójában levő „Cakumpakk” házikónál vezet, finom ételeken kívül garantáltan a vásár legjobb forralt borai között válogathatunk, le sem merem írni, milyen pár száz forintos áron, mert a nagy vásárok áraihoz szokott olvasó el sem hinné…

És ha már az áraknál tartunk, a bisztróban is teljesen korrekt, a színvonalnak, kiadósságnak és minőségnek maximálisan megfelelő árakkal találkozunk, így nyugodtan választhatjuk. Meleg szívvel ajánljuk, főleg ha nem kívánunk sok időt szánni az étkezésre, de minőséget szeretnénk jó áron egy hangulatos és könnyen megközelíthető helyen!

További információk: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063827772652

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »