Vadat eszem!!!

Vadat eszem!!!

Már a mondat, mint kijelentő módban említett gasztronómiai élmény is garantált kulináris élményre csábítja a vendégeket számos étterembe, méghozzá megfizethető áron. Ezt a remek alkalmat senkinek sem szabad kihagynia, főleg ha kedveli ezt a finom és egészséges ételt!

Manapság attól hangos a média és mindenki attól fél, hogy az energiaválságot hogyan éli túl a turizmus, hogyan lesz vendég, milyen folyamatok következnek. Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete, a Dél-Alföldi Gasztronómiai és Turisztikai Egyesület és a Miskolc és Térsége Turisztikai Közhasznú Egyesület úgy gondolja, hogy önszerveződéssel egy forgalomélénkítő és vadhúst népszerűsítő kampányt indítanak.

Az elmúlt években számtalan szokás alakult ki, mely teljes joggal vonzotta az éttermekbe az innyenc közönséget, Ilyen volt például a Márton-nap hagyományához köthető libalakoma is. A szakmai szervezetek szükségesnek érezték tehát egy új attrakció megalkotását, mely alkalmas a fogyasztók megszólítására, valamint alkalmazkodni képes a hazai borkínálathoz. Ezért az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete, a Dél-Alföldi Gasztronómiai és Turisztikai Egyesület és a Miskolc és Térsége Turisztikai Közhasznú Egyesület egy új forgalomgeneráló kampányt hirdet. Ehhez azok az éttermek csatlakoztak, amelyek november 18-tól november 27-ig önkéntesen vállalják, hogy a kínálatukban elérhetővé tesznek legalább egy, a magyar erdőkből származó vadételt. A kampányban szeretnék elérni, hogy a lakosság minél szélesebb körben értesüljön a programról, és keresse a vadhúsból készült ételeket a csatlakozó egységekben.

A remek gasztronómia élményben részesülni kívánó vendégeknek semmi más dolguk nincs, mint a facebook kereső segítségével a „Vadateszem” szó beírásával felmenni az esemény oldalára, ahol megtalálhatóak a rendezvényben résztvevő éttermek nevei és fellelhetőségeik, aztán már csak el kell menni és élvezni egy remek lakomát!

Mindenkinek váljon kedves egészségére a finom magyar, természetes környezetből származó vadhúsokból, készült finom ételek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »