SOPRONI SZÜRETI NAPOK 2022

SOPRONI SZÜRETI NAPOK 2022

A Soproni Szüret hagyományosan a szüreti időszak kezdő eseménye és a nyári turisztikai szezon búcsúztatása Sopronban is. Rendezvényünkön a helyi borászatok kínálatán túl finom ételekkel, valamint változatos háttérzenével teremtjük meg a jó hangulatot a baráti beszélgetésekhez, kísérőprogramokhoz. Koccintsunk közösen szeptember második hétvégéjén a soproni borosgazdákra és a jó termésre Sopron egyik legszebb parkjában, az Erzsébet-kertben! A háromnapos esemény ingyenesen látogatható.

Rendezvényünkön a helyi borászatok kínálatán túl finom ételekkel, valamint változatos háttérzenével teremtjük meg a jó hangulatot a baráti beszélgetésekhez, kísérőprogramokhoz.

Fellépők:

Szikora Róbert és az R-GO

Dánielfy Gergő és az Utazók

Zséda

Four Bones Quartet és Szirtes Edina Mókus

Ferenczi György és a Rackajam

Korda György és Balázs Klári

Szombaton és vasárnap már a délelőtti órákban is érdemes lesz kilátogatni a családdal az Erzsébet-kertbe, hiszen gyerkőcöknek szóló koncertekkel, egy „meglepetésekkel tűzdelt bohózattal”, bábelőadással és néptáncműsorral várunk mindenkit!

Közreműködőink: Tarkabarka Kompánia, Fertőszentmiklósért Egyesület, Kenderkóc Énekegyüttes és Citerazenekar, Ákom-Bákom Bábcsoport Sopron Táncegyüttes, Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és AMI

Akik a rendezvényekre érkeznek, a legjobb ajánlat a szállásra és ellátásra a Hotel Lővér, ahonnan közvetlenül busszal pár perc alatt, vagy egy legyőzhető sétával elérhető az Erzsébet-kert! További információ: www.hotellover.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »