Augusztusban indul a Mozisziget a Margitszigeten

Augusztusban indul a Mozisziget a Margitszigeten

Budapesten már több helyszínen is kipróbálhatjuk a kertmozizás kellemes műfaját. Augusztus 2. és 14. között a Margitszigeti Atlétikai Centrum zöld füve kínálja ezt az élményt, ráadásul ingyen.

Az európai kulturális intézetek magyarországi hálózata, az EUNIC Hungary nyáresti vetítéssorozatán idén az elmúlt évek közönségkedvenc filmjei láthatók – írja a welovebudapest.com.

Többek között spanyol, osztrák, lengyel, észt, cseh, francia és finn vígjátékok és drámák kínálnak kellemes kikapcsolódást a nyárestékre.

A történetek között egyaránt találunk hétköznapi életeket és kalandos utazásokat, és persze az örök téma, a szerelem sem maradhat el.

A szereplők között felbukkannak középkorú házaspárok, nagyszülőkkel élő kiskamaszok, esküvőre készülődő párok, bevándorló kisfiú, vágyakozó hősszerelmes, bátor nők és gyáva férfiak, önmagát kereső egyetemista, kontrollmániás háziasszony vagy éppen egy humanoid robot férj.

A filmeket eredeti nyelven, magyar felirattal vetítik. A belépés ingyenes. A piknikhangulat érdekében pokrócot, plédet, nem törékeny csomagolású ételt-italt érdemes magunkkal vinni.

A Mozisziget teljes műsora ITT olvasható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »