Idén is kétnapos lesz a Cirkuszok éjszakája

Idén is kétnapos lesz a Cirkuszok éjszakája

Az eredetileg egynapos rendezvény a hatalmas érdeklődésre való tekintettel 2021 óta két napon keresztül tart, ahol kibővített műsorral, sztárvendégekkel és színes programmal várnak mindenkit.

A rendezvény beharangozója évekig az elefántfürdetés volt a Napfény Strandon. Idén, a X. Cirkuszok éjszakáján ez már nem lesz megtartva, hiszen az elefántok a Magyar Nemzeti Cirkusz többi vadállatával együtt a nagykőrösi Safari Parkban töltik megérdemelt pihenésüket, de az igazi fesztiválhangulat idén sem marad el.

Rengeteg extrával, hatalmas sztárparádéval várják a nagyérdeműt. Az esemény házigazdája a magyar televíziózás koronázatlan királynője Liptai Claudia lesz.

A kétnapos programsorozatot a Zenés Cirkuszi Parádé nyitja meg, ami a július 15-én 11-kor indul a Cirkusz térről a 7-es főúton a Napfény Strandra zenekari és rendőrségi kisérettel. A megnyitót közvetlenül a Balaton-parton cirkuszi bemutatók követik.

A Magyar Nemzeti Cirkusz óriás sátrában az esti extra, kibővített műsor elött 19 órától a nézőknek lehetőségük lesz meglátogatni a porondot, előadás után pedig a kulisszák titkaiba kaphatnak betekintést.

A Magyar Nemzeti Cirkusz sok meglepetéssel készült a Cirkuszok éjszakájára. Csak ezen a két előadáson lesz látható Alexander Jr. lenyűgöző kézegyensúlyozó produkciója és a Főnix Tűzzsonglőr csoport, akik biztosítják a forró hangulatot.

Újra porondra lépnek a Richter csoport lovas akrobatái, és látható lesz a közönség nagy kedvence a magyar nemzeti zászló Ifj. Richter József cirkuszigazgató kezében, természetesen vágtázó lóháton. A vidám perceket az olasz komikusok mellett, Kamarás Norbert az Éjjel-nappal Budapest szereplője garantálja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »