ÜNNEPELJÜK EGYÜTT BUDAPEST SZÜLETÉSNAPJÁT

ÜNNEPELJÜK EGYÜTT BUDAPEST SZÜLETÉSNAPJÁT

148 évvel ezelőtt 1873. november 17-én egyesült Pest, Buda és Óbuda és jött létre Budapest. A Fővárosi Közgyűlés 1991. március 21-i döntése értelmében ez a nap Budapest napja. Ezen a napon Budapesten számos pontján különböző akciók, programok kerülnek megszervezésre, melyekhez a Budapest Gyógyfürdői Zrt. is csatlakozott.

Ennek jegyében a Széchenyi és Gellért fürdőkben ingyenes épületlátogatásokra kerül sor 2021. november 17-én 17 órakor, mely során az érdeklődők megismerkedhetnek a fürdők történetével, építészetével és különleges kulisszatitkokkal. A bejárásokon 25 fő vehet részt, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A bejáráson kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni. Jelentkezés az info.gellert@budapestspas.hu, illetve az info.szechenyi@budapestspas.hu e-mail címeken lehetséges.

Azonban ezzel még nem ért véget az ünneplés! Azon vendégek, akik szintén november 17-én ünneplik születésnapjukat, 50% kedvezménnyel vásárolhatnak fürdőbelépőt ezen a napon a Paskál vagy a Palatinus fürdőkben. A kedvezmény érvényesítéséhez mindössze a személyi igazolvány bemutatása szükséges.

Ünnepeljük együtt Budapest születésnapját! Boldog születésnapot, Budapest!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »