Színes programokkal készül a Turizmus Világnapjára Miskolc

Színes programokkal készül a Turizmus Világnapjára Miskolc

Különleges városnéző séták, élményfürdő száraz lábbal, vezetett túra a Szeleta-barlangban, ajándékok, kedvezmények – számos programmal és érdekességgel várják az érdeklődőket Miskolc attrakciói a Turizmus Világnapja alkalmából három napon át.

A Turizmus Világnapját 1980 óta szeptember 27-én ünnepeljük. Idén Miskolc TDM-szervezete, a MIDMAR Kft. felhívására több attrakció és programgazda is egyedi módon készül a világnap megünneplésére. A változatos programok már a világnap előtti hétvégén megkezdődnek és több városrészt is érintenek.

A Miskolci Fürdők Kft. több alkalommal indít száraz lábas túrákat a miskolctapolcai Ellipsum Élményfürdőben szeptember 25. és 27. között, továbbá ezen a három napon 30 százalékos kedvezményt nyújt az időkorlát nélküli belépőkre.

A Bükki Nemzeti Park szeptember 25-én a lillafüredi függőkerttől elindulva szakvezetéses túrát tart az ősembernek is otthont adó Szeleta-barlangig. Szeptember 27-én a Szent István-barlangban lehet egy denevérlessel egybekötött túrán részt venni.

A Miskolci Kulturális Központ szervezésben szeptember 26-án a Diósgyőri vár melletti Lovagi tornák terére hívják a érdeklődőket, ahol az Utazás a középkorból a jövőbe programon belül a velencei békekötést bemutató előadást tekinthetik meg.

A miskolci Tourinform-iroda a Miskolci Egyetemmel együttműködve szeptember 25-én garantált sétát tart az Egyetemvárosban, valamint szeptember 27-én egy ingyenes Helytörténeti kardiosétára vár minden korosztályt, ahol a belvárosi Avas-hegy rejtelmeivel ismerkedhetnek meg. Akik szeptember 27-ig sétajegyet vesznek, Tourinformos ajándékot kapnak ajándékba.

A MÁV-Start Zrt. miskolci belvárosi menetjegyirodájában szeptember 27-én minden menetjegy és bérletvásárlás mellé diákigazolvány- vagy bérlettokot adnak ajándékba.

A programokról részletes információk ITT találhatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »