A Komáromi Thermál Hotel és Camping tesztje

A Komáromi Thermál Hotel és Camping tesztje

A remek késő nyárias hétvégén stábunk a Komáromban található, nagyon jó Brigetio Gyógyfürdőhöz  (korábbi cikkünkben tesztelt!) tartozó, korábban csak megemlített Thermál Hotelt tesztelte.

A fürdőhöz tartozó, vele egy területen levő, hangulatos, fás camping területén található szálláshely ugyan nem a luxus wellness hoteleket kedvelők célpontja, de nem is ez a célja. Egy tökéletes hely, mind a családosok, mind a házaspárok, mind az idősebbek részére, ők is alkotják a célközönséget.

Minden szoba rendelkezik szépen felújított fürdőszobával, hűtővel, tv-vel, klímával, és tökéletes tisztasággal. A szobákban fogócskázni nem lehet, de meg van benne, ami egy nyugodt pihenéshez szükséges, szorongani nem kell, nagy ablakaival több funkcióban szellőztethetünk.

A szálloda aljában svédasztalos reggeli várja a vendégeket, amit az utolsó vendég távozásáig mindennel töltenek, ami azért nem egy általános szokás, főleg a 3 csillagos kisebb szállodák viszonylatában. Akinek a kategóriához képest széles választék nem elég, igyekeznek bővíteni. Az udvariasság példás, akár csak a tisztaság.

A szálláshoz ingyen, korlátlan, teljes körű fürdőhasználat tartozik, kivéve a szunavilágot, de az a fürdőbelépő árában is extra. Igaz, a korai érkezés, vagy a távozás napján jóval későbbi távozás feláras, de rugalmas formában, korrekten áll hozzá a fürdő hosszabbított használatához a recepció, és az árak amúgy is megfizethetőek.

Az ingyenes parkolás közvetlen a szállodánál, hűs fák alatt megoldott, 24 órás porta szolgálat és zárt kapu kamerával őrzi kocsinkat.

Ami a kempinget illeti szintén a maga kategóriájában példás, makulátlan tisztaságú, mindennel feltöltött fürdő/wc blokk, mosogató/főző blokk, bőségesen elegendő áram kiállás, fás vagy napos placcok vagy behatárolatlan, tökéletesen pázsitos területek várják a kempingezőket. A camping is a strand/fürdő területén található, tehát szintén korlátlanul igénybe lehet venni a szolgáltatásokat, de elegendően messze van a strandolóktól ahhoz, hogy békés és nyugodt kikapcsolódást biztosítson.

Összegzésképpen elmondhatjuk, hogy egy tökéletes ár/érték arányú szálláshely, egy nagyon jó strand/gyógyfürdő területén komplex szolgáltatásokkal, makulátlan tisztasággal. Csak ajánlani tudjuk!

További Információ:  www.komthermal.hu   és  www.komaromfurdo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »