Öt szállodát, köztük a Hilton is újranyitja a Danubius és az Ensana

Öt szállodát, köztük a Hilton is újranyitja a Danubius és az Ensana

Újranyit a budavári Hilton, és júniustól további budapesti, balatoni és hévízi szállodák is fogadnak vendégeket.

Az élénk belföldi keresletre reagálva további balatoni és hévízi házait nyitja meg a Danubius Hotels és az Ensana. Emellett bízva a fővárosi forgalomnövekedésben, hamarosan három újabb budapesti szálloda is vendégeket fogadhat, köztük a budavári Hilton Budapest.

Május 13-án újranyitottak a Danubius Hotels és az Ensana első vidéki szállodái. Az első vendégeket kreatív megnyitóval, olimpiai bajnok vízilabdázókkal, izgalmas programokkal fogadták. A kedvező csomagajánlatok mellett rugalmas foglalási feltételekkel, megújult szolgáltatásokkal várják a vendégeket.

A nyitás iránti élénk érdeklődés és az előzetes foglalások emelkedése miatt a szállodalánc a belföldi forgalom további élénkülésében bízva újabb vidéki hotelek megnyitását jelenti be.

Június 10-től a balatonfüredi Danubius Hotel Annabella, míg a gyógyszállókat üzemeltető Ensanához tartozó Ensana Thermal Aqua június 18-tól várja feltöltődni vágyó vendégeit.

A fővárosi kínálat szélesítése érdekében júniusától további budapesti szállodáik is megnyitnak. A belvárosi elhelyezkedésű Danubius Hotel Erzsébet City Center és az Ensana Thermal Margitsziget június 1-jétől, az elegáns Hilton Budapest a világörökséghez tartozó Budai Várnegyed szívében június 14-től várja a Budapestre látogatókat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »