BorSzínpad a Künst Bisztróban

BorSzínpad a Künst Bisztróban

A Bor Kalandor ismét egy fantasztikus újítással áll elő, remeknek ígérkező boros, kulutrális program, aki teheti semmiképpen ne hagyja ki!

Bor-Színpad először a Künst Bisztróban 🍇
🌈Színkavalkád címmel, ha szeretsz színesen élni itt a helyed: tarka-barka színek a falakon, a borokban és az irodalomban 🌸

🎀Tamás GITTA vagyok🙍‍♀️, a BorSzínpad megálmodója, szommelier-irodalmár, a KulTourMorzsák és a BorKalandor blogok szerzője.
Azért alkottam meg a BorSzínpadot, hogy ezáltal emeljem bor és a könyvek 📕📗📘📙fogyasztási kultúráját, teret teremtsek a magyar borok és az irodalom-kultúra kapcsolatának 📚megújítására. 🔗
Lazulj velem október 26-án a Künst Bisztró bohém környezetében ! 🩷❤️💙💛🧡💜

A sztori: pár héttel ezelőtt sétáltam a kutyámmal a kertvárosban, miközben egy új BorSzínpadi előadás tematikáján gondolkoztam, elábrándoztam, és arra lettem figyelmes, hogy nini, a fák már lehullajtották a leveleiket, 🍁amik tarka-barka szőnyegként borítják a szürke aszfaltot. Erről a színkavalkádról ugrott be, hogy mennyi sok borunk van, amelynek a nevében valamilyen szín szerepel: zöld, sárga, piros, arany… 💚💛❤️🧡Hol is lehetne jobb helye ennek a témának, mint a Künst Bisztróban, ami nemcsak egy vendéglátó hely, 🍷🥃🍾hanem a művészeti-kulturális tér, kortárs művészek galériája is egyben. 🎨🖼️Színek mindenütt: a falon, a borokban, az irodalomban!

A főszerepben 7 kivételes magyar bor és hozzájuk kapcsolódva néhány irodalmi mű a borok-színek témakörében. Ígérem könnyed lesz, jól fogod magad érezni!
Kóstolás közben beszélgetünk a borokról, borászokról, irodalmat hallgatunk, harmóniába kerülünk az ízekkel, hangokkal, hangulatokkal, önmagunkkal… és egymással is.
Kicsit lelassulunk, elmélázunk a borok színén és ízein, megengedünk magunknak néhány gondtalan órát. Sokat érzünk, sokat nevetünk, bohémak leszünk…

💵Belépő: 11.990 Ft/fő, mely tartalmazza:
• 7 tételes borkóstolót🍷
• szódát
• kóstoló falatkát
• négy-öt könnyed irodalmi performanszt📚
• 2 óra gondtalanságot 🧘‍♀️

🎫Jegyvásárlás: https://www.orszagosbortura.hu/esem…/csyuxvx0jp131zjgybur5
Időpont: 2024. október 26, szombat, 19:00
🎯Helyszín: Künst Bisztro, Budapest, Ferenc tér 1.

A kóstoló tartalmazza a borok kóstoló mennyiségein (0,5 dl) túl a korlátlan szűrt víz fogyasztást és egy kis borkorcsolyát is (1 db bolsa de vinho).

Az est folyamán természetesen a Bár kínálatából bármit tudtok rendelni, ha éhesebbek lennétek egy borkorcsolyányinál 🙂🥗🍜🥨

📸Az eseményről fotó és videó felvétel készülhet, amit a KÜNST és a BorKalandor oldalain posztolhatunk.

Íme a főszereplők: 🍷
1. Gróf Degenfeld Sárga muskotály 2023 (organikus)
2. Taschner Korai Piros Veltelini 2022
3. Béla és Bandi Szürkebarát 2023
4. Optimus Winery Zöldveltelini 2023
5. Weninger Fehérburgundi 2022 (bio)
6. Takler „Örökség” Kékfrankos Prémium 2021
8. Balla Kolna Feketeleányka 2022

Szeretettel, borokkal és színekkel várlak:
Gitta

A borsorban a változtatás jogát fenntartjuk! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »