Fenntartható divatsztori az opatijai Sveti Jakov szállodában

Fenntartható divatsztori az opatijai Sveti Jakov szállodában

Az Opatijában található Amadria Park Sveti Jakov szálloda nemrégiben egyedi koncepciójú, rendhagyó divatbemutatónak adott otthont: a Krie Cruise névre keresztelt kollekció különlegessége, hogy az eleganciát és a stílust a fenntarthatósággal és a természet iránt felelősségvállalással ötvözi.

A Krie X Amadria Park Green Harmony elnevezésű rendezvény felvállalt célja volt, hogy összehozza a divat szerelmeseit, a környezettudatos embereket és a fenntarthatóság szakértőit. A helyszínválasztás nem véletlen, az Amadria Park lánc fontos ügyeként kezeli a környezetvédelmet, és e közös szándék volt az alapja annak is, hogy egy évvel ezelőtt társult a Krie Designnal, az első horvát fenntartható márkával, amely nemzetközileg is elismert ezen a téren.

Az eseménynek méltó és elegáns helyszíne volt az Amadria Park Hotel Sveti Jakov. Az épület különlegessége, hogya 19. század végén épült, és a híres bécsi professzor, dr. Julius Glax otthona volt. Az ő jelenléte és munkássága mozdította előre a helyszín gyógyhelyként való felvirágzását, amelyet az Osztrák-Magyar Monarchia idején magas rangú vendégek kerestek fel egészségük megerősítése, visszanyerése érdekében.

A szállodát a vendégekkel való kiemelt bánásmód és a legapróbb részletekre való odafigyelés különbözteti meg a többi hoteltől. Ez a személyesség mindenben tetten érhető. Nemcsak a születésnapok, évfordulók és más jeles napok kapcsán, hanem a „hétköznapok” sodrában is. A vendég azonnal a szálloda népes családjának tagjává válik, akit felköszöntenek születésnapokon, évfordulókon, függetlenül attól, hogy a szállodában tartózkodnak-e. A hosszú utazás fáradalmainak feledtetésére a bejelentkezéskor egy pohár proseccoval várják őket a ház specialitásával, sonkával és sajttal. A szobában személyes levél várja őket az igazgatótól, és egy kávé- vagy ételrendelés máris elég ahhoz, hogy megjegyezzék az adott vendég preferenciáit, amelyekre a következő alkalommal már odafigyelnek.

Talán ez az oka annak is, hogy nagyon sok a hűséges, visszatérő vendég, számos esküvői szertartás, privát vacsora, ebéd vagy évforduló választja a hotelt. A hotel különleges ajánlatairól részletesen itt olvashat.

De nem csak ez teszi ideális nyaralóhelyszínné a szállodát. Mindenkinek ajánlható, aki olyan környezetben szeretne kikapcsolódni, ahol igazán önmaga lehet. A szállodát a „béke oázisaként” is emlegetik sokan, Opatija csodaszép központjában, a Sveti Jakov park szívében, közvetlenül a pálmafákra néz, Opatija legöregebb fája mellett.

Legyen ön is a szálloda családjának tagja, szerezzen Ön is új, emlékezetes élményeket, tapasztalja meg a kiemelt bánásmódot és élje át ennek a varázslatos pihenésnek az örömét.

A kollekcióról: A most bemutatott Krie Cruise kollekció elegáns, mégis funkcionális darabokat kínál, köztük úgynevezett Econylból készült fürdőruhákat, overálokát és más kényelmes nyári viseleteket. Ennek a textíliának a különlegessége, hogy halászhálók és más kidobott nejlonanyagok újrahasznosításával készül. Kristina Burja tervező küldetésének tartja, hogy olyan ruhákat hozzon létre, amelyek tartósak, és évekig viselheti őket az ember. A tervezéskor mindig ugyanaz inspirálta: a természet szépsége és a bolygó megóvásának sürgető szükségessége.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »