Esti kikapcsolódás a Törley Pincészet parkjában

Esti kikapcsolódás a Törley Pincészet parkjában

A minden hónap első szombatját esedékes Budafoki „Pincejárat” kapcsán volt alkalmunk egy újonnan bevezetett, garantáltan remek kikapcsolódást biztosító rendezvényen részt vennünk, méghozzá a Törley Pincészetben.

De milyen programra is várhatják a kellemes nyári estéken az embereket egy gyár területén? Nos elve tudni kell, hogy a Törley Pincészet nem csak egy „szokványos” borászati üzem, hanem egyben egy Látogatóközpont is, de mi most csak a hangulatos udvarán megszervezett programról írunk.

A Pincejárat sok programja után, vagy akár csak ezt a lehetőséget kihasználva jobb szombat esti kikapcsolódást nem is nagyon lehet elképzelni, mint kellemes zene mellett, fantasztikus Törley italokat kortyolva piknikezni, beszélgetni.

A Látogató központ területén levő hangulatos parkot délután kinyitják a közönség előtt, ahol hatalmas füves terület, asztalok székek, és természetesen hűsítő finomságokat kínáló bár is várja a vendégeket. A hangulatról zenekar gondoskodik, az árkádok alatt táncolni is lehet.

Ezen alkalmakkor a múzeum is ingyenesen látogatható az idelátogatók részére, így a remek italok kortyolgatása, és a baráti beszélgetések között a Törley Pincészet és a Törley család történetével is megismerkedhet. 

A Törley Pezsgőpincészetnél alkalmazott pezsgőkészítési metódusok megismertetését az érdeklődőkkel, szintén feladatául tűzte ki a Pezsgőpincészet vezetése, a Törley Gyűjtemény megvalósításakor. A pincerendszer ódon falai közt, autentikus helyszínen tudhatják meg a látogatók, hogy hogyan is készül e nemes ital.     

Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hogy szombat estélyét, akár a Pincejárat pincészetei után keresse fel a Törley Látogatóközpont parkját, és élvezze egy kellemes környezetben a finom nedűket ebben a kellemes nyári melegben!

További információ: www.torleypezsgo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »