Szívből Szívért Misszió

Szívből Szívért Misszió

A legnagyobb ajándék, amit adhatsz valakinek

az élet lehetősége.

Az újraélesztés elsajátítása egy olyan ajándék,

amit soha nem felejtesz el.”

Gondolj egy pillanatra arra, milyen lenne, ha bármikor, bárhol szükség lenne az életmentésre, és te lennél az, aki segíthet! Az újraélesztés megtanulása nem csak egy egyszerű készség, hanem egy életmentő tudás, ami bárki számára fontos lehet.

Víziónk

Motivációnak szánjuk ezt az üzenetet, hogy arra ösztönözzünk mindenkit, fontolja meg az életmentő készségek elsajátítását. Ez nemcsak egy képzettség; ez egy ajándék, amivel mindenki hozzájárulhat a közössége biztonságához.

Missziónk

Ha minél többen sajátítják el ezt a készséget, akkor egy biztonságosabb és segítőkészebb közösséget építhetünk. A családok és baráti körök erősödnek, ha mindenki tisztában van a sürgősségi helyzetek kezelésének alapjaival.

Csatlakozz hozzánk!

A szívből szívért csapat tagjaként te is hozzájárulhatsz a közösség biztonságához és az életmentés kultúrájának terjesztéséhez. Ez azért fontos, mert a sürgősségi helyzetek bárhol és bármikor előfordulhatnak – otthon, a munkahelyen, vagy akár az utcán. A tudás, amit átadsz, valódi életet menthet.

De miért fontos ez mindannyiunknak? Azért, mert mindenki élete fontos. A szülők, testvérek, barátok, szomszédok között bármikor előfordulhat olyan helyzet, amikor az elsősegélynyújtás és az újraélesztés lehet a kulcs az életmentéshez.

Ha minél többen sajátítják el ezt a készséget, akkor egy biztonságosabb és segítőkészebb közösséget építhetünk. A családok és baráti körök erősödnek, ha mindenki tisztában van a sürgősségi helyzetek kezelésének alapjaival.

Nem csupán pedagógusoknak, hanem mindenki számára fontos ez a tudás. Motivációnak szánjuk ezt az üzenetet, hogy arra ösztönözzünk mindenkit, fontolja meg az életmentő készségek elsajátítását. Ez nemcsak egy képzettség; ez egy ajándék, amivel mindenki hozzájárulhat a közössége biztonságához.

Ne várjunk a bajra, hogy megtanuljunk segíteni! Legyünk együtt a szívből szívért csapat tagjai és tegyük biztonságossá környezetünket!

Csatlakozz hozzánk, tanulj és oszd meg másokkal ezt az életmentő tudást!

A Szívből Szívért misszió megálmodói Ott Éva Szilvia és párja, Dr. Csabai Attila.  Attila és Éva, egy országos szintű, hiánypótló missziót indítottak el Óbudán. Ott Éva Szilvia is vérbeli thai bokszoló, Ő az első női thaiboksz edző Magyarországon. 14 éve tart edzéseket és a mai napig is az egyetlen Thaiföldön vizsgázott mester. Igazi küzdő szellem Éva is, akit mind a munkájában, mind pedig a hobbijában az elszántság és vasakarat vezérel. 31 éve dolgozik az egészségügyben és ebből 28 éve az intenzív osztályon.

 A komplex program célja, hogy a résztvevők egy váratlan baleset vagy rosszullét, netán légzésleállás, akár mérgezés esetén, a vészhelyzetet megfelelően felmérve képesek legyenek határozott magatartást tanúsítani és szakszerű elsődleges ellátást nyújtani, mellyel a további egészségkárosodás megakadályozható, sőt mi több, mindezzel képesek legyenek Életet menteni!!!!!!

A szívből Szívért Misszió weboldala www.szivbolszivert.hu

                                                     Facebook oldal : https://www.facebook.com/profile.php?id=61559602924077

Videó link : https://www.youtube.com/watch?v=GCKp_Y0cT4Y&t=12s

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »