Augusztusi észak-balatoni nagy PROGRAMAJÁNLÓ

Augusztusi észak-balatoni nagy PROGRAMAJÁNLÓ

Kedves Balaton barátok,

Bár az idei nyár hektikus időjárás szempontból, tapasztalataink szerint minden eső után kisüt a nap, és ennyi szivárványt még életünkben nem láttunk!

És persze mindez nem tántorít el minket az izgalmasabbnál izgalmasabb programok szervezésétől!

Augusztus 12 és 26. – Olivakert nyíltnap / BOR • TAPAS • VÁSÁR – PLÁNE BADACSONY borterasz

A Balaton környéke lassan olyan, mint egy mediterrán vidék, leanderek, olivafák, és persze hatalmas víztükör és meleg nyarak. Ha szeretnél olivafát a kertedbe, vagy csak magadhoz ölelni pár 100-800 éves példányt és ábrándozni, milyen lenne egy saját oliva liget, érdemes egy bor mellett nem csak álmodozni a Pláne teraszán augusztus 12-én és 26-án. A Káptalantóti Sandra’s olive trees kert pedig bármikor megnyit, ha az egész készletet megnéznéd – ennyi olivafát még biztosan nem láttál együtt Magyarországon!
Augusztus 12. event https://www.facebook.com/events/172278729203514/

Augusztus 26. event https://www.facebook.com/events/676281590565026

Augusztus 19. KULTHÁLÓ//Színes falu, színes ház #4//FatHeat • Zene: Ujj Misa X Dalárda

Színes falu, színes ház • Színezzük ki együtt Zánkát!
Egy eseménydús délután koncerttel, szakmai beszélgetéssel, improvizációval, művészetekkel. A Színes falu, színes ház projektben olyan felületeket kerestünk Zánkán, amiket új ruhába öltöztethetünk kortárs művészek segítségével. A nyár folyamán minden alkalommal egy-egy elkészült művet mutatunk be. A leleplezésekhez meghívott ismert underground és mainstream zenészek improvizatív koncertet adnak helyi vonatkozású előadókkal. A szeptemberi nagy bemutatón pedig egyben lehet majd végigjárni az alkotásokat, mely program után egy különleges közös koncerten, örömzenélésen találkoznak a projekt zenei résztvevői!

Augusztus 20. „Csak a szokásos” – 2HA Augusztus 20.

Nagy igazság, hogy a jól bevált recepteken nem érdemes változtatni. Ilyen Török Csabi és a 2HA Szőlőbirtok augusztus 20-i bulija a Szent György-hegyen zenével, medencével, pezsgővel, isteni BBQ ételekkel és megunhatatlan panorámával! Az Észak-Balaton egyik leghangulatosabb mediterrán ligete tele olajfával az első hazai olíva olaj hazája, de a birtokon első osztályú vörös- és fehérborok is készülnek. Kóstoljátok meg a Pinot Gris narancsbort! Az esemény ingyenes de emailben kell regisztrálni rá!

Szeptember 2. Szent György-hegy MATINÉ
Szüret előtt újra megtelik élettel a Szent György-hegy, a tavalyi sikeren felbuzdulva idén újra lesz MATINÉ, a Szent György-hegy HAJNALIG napközbeni kistestvére, ahol déltől este 8-ig vár 16 izgalmas helyszín tárt karokkal és nyitott kapukkal. Lesznek akusztikus koncertek, gyerekprogramok, kiállítások, borkóstolók. Gyere társaságban, családdal, akár gyerkőcökkel, kóstolj és sétálj egy nagyot! Piknik, finom falatok, jó borok, hangulatos kertek várnak.
IDŐPONT: szeptember 2. 12:00-20:00, belépő 2500 forint, mely a kóstolópoharat is tartalmazza és a pincéknél vásárolható meg.

Ha az eseményre látogat, szüksége lesz szállásra, ehhez a szerkesztőségünk által is több alkalommal tesztelt, minden szempontból legjobb, wellness szolgáltatásokat is nyújtó Bonvino Hotelt ajánljuk! www.hotelbonvino.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »