3+1 kihagyhatatlan esztergomi program februárra

3+1 kihagyhatatlan esztergomi program februárra

Februárban tovább pörög Esztergom gasztronómiai és kulturális élete. A „téli esték” sorozatunkban ismét izgalmas programokat gyűjtöttünk ki erre a hónapra. Borest, stand-up, színházi előadás és jótékonysági hangverseny – most ezeket kínáljuk Nektek!

BorYou x Maul Zsolt borest

Az örök élet lángjával, azaz prémium villányi borokkal várnak mindenkit a BorYou bor&bisztróban február 8-án, szerdán 18.30-tólMaul Zsolt azt vallja, hogy a bor az egyik legjobb kifejezője az emberi léleknek, ezért kellő odaadással és gondossággal készíti Magyarország egyik legfejlettebb borvidékén nedűit, amit most elhoz Nektek is. „Egyedi stílus, kézműves borkészítés, tapasztalat, simulékony savak, szilárd és erőteljes test” – ezek teszik harmonikus egésszé borait. A boresten 5 féle tételt kóstolhattok meg, a tételek között olyan kiváló borok szerepelnek majd, mint a Sauvignon Blanc Solár 2022, Cabernet Franc White Blonde 2022, Pinot Noir Kékfrankos Rosé Servus 2022, Cabernet Franc Lator 2019, valamint a Carmenere Lilla 2019. Sőt, ez még nem minden! Az egyes borok között borkorcsolyákat kínálnak Nektek! A borest részvételi díja 7.990 Ft/fő. Asztalt a közösségi oldalukon üzenetben, a hello@boryou.hu e-mail címen, vagy a +36304216905-ös telefonszámon foglalhattok!

Dupláz a BeerLegal: stand-up előadás és tehetségkutató

Elsöprő sikere volt az előző három stand-up estnek az esztergomi BeerLegal-ban, ezért a szervezők úgy gondolták, hogy az idei év elején is megnevettetnek Benneteket. Február 7-én, a 19 órakor kezdődő színpadi komédia házigazdája Török Ádám lesz. Fellép Takács Martin és Gyertyán Balázs stand-up bűvész. Az estéhez az Irish Red Ale csapoltsört és hozzá egy Tomahawk-ot ajánlunk! Prémium sörök, tapsoló kezek, nevető arcok, finom ételek. Mi kell még? Ne habozzatok, gyertek el! Az eseményre a belépő 1.900 Ft/fő. Tetszett az előadás és kipróbálnátok magatokat a stand-up világában? Most itt a lehetőség, hiszen február 28-án, kedden 19 órakor a Dumaszínház és a Stand-up Budapest közös tehetségkutató estje a BeerLegalba látogat! Hozzátok a legjobb 5 perceteket, hívjátok el a barátaitokat, a többi pedig már csak a közönségen fog múlni! A szervezők várják a stand-up iránt rajongó nézőket és fellépőket egyaránt! Fontos, hogy ha fellépőnek jelentkeznétek, akkor a Facebook esemény „Beszélgetés” fül alatt írjátok be a „FELLÉPŐ” szót, ezután megkeresnek Benneteket! Az est ingyenesen látogatható, de asztalfoglaláshoz kötött (+36 30 391 5816).

Szép magyar komédia Bálint-nap előestéjén

A január 31-én bemutatott Psyché és Nárcisz című előadáson két turnusban mintegy háromszáz fő vett részt, ezért a Babits Mihály Színház februárban is folytatja ingyenes előadássorozatát. Február 13-án, hétfőn 19 órakor Bálint-nap előestéjén a több éve nagy sikerrel futó Szép magyar komédiát mutatják be Kaj Ádám rendezésében az esztergomi Árpád-házi Szent Erzsébet iskola dísztermében. Miről is szól az előadás röviden? Szabadság! Szerelem! R’n’R! Balassa Bálint klasszikusát 21. századi köntösben mutatja be Hiperkarma és a Napoleon Boulevard dalaival a Babits Mihály Színház társulata! Ne maradjatok le! Regisztráljatok ide kattintva az ingyenes előadásra!

Ha aludni is szeretnétek a városban, a legjobb ár/érték arányú, általunk is tesztelt és ajánlott szálloda a Hotel Adalbert-Szent Tamás Ház, és ha máshol is szeretnétek étkezni, akkor a vele szemben levő NEXT Étterem, ami kihagyhatatlan és ajánlható! www.hoteladalbert.hu illetve www.next-restaurant.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »