A „Mini Cseh Sör Fesztiválon” jártunk

A „Mini Cseh Sör Fesztiválon” jártunk

Gondolt egyet Esztergom hangulatos sétáló utcáján a híres BeerLegal Pub söröző, és a vele szemben található Hild Café, és három napra elhozták ebbe a gyönyörű városba a remek cseh söröket, hogy azok is élvezhessék ezek különleges élményét, akik nem szeretnének, vagy nem tudnak kiutazni.

Mondhatja bárki, hogy a boltok polcain is találunk ilyeneket, mitől olyan „nagy szám” ez. De nincs igaza, elve azért, mert itt a 12 féle nedű csapon volt, tehát frissen csapolva, pohárból kóstolhattuk, és olyan kint minőséginek számító tételeket hoztak be, melyek a magyar piacon nem is kaphatók.

Nem lenne igazi fesztivál hangulat, ha nem járulna a pompás italok mellé gasztronómiai élvezet is! A BeerLegal-nak amúgy is messze földön híres a konyhája, mi magunk is bemutattuk már, így egyértelmű volt, hogy valami alkalomhoz illő finomsággal is előállnak.

A „megszokott” fantasztikus hamburgerek és steak-ek mellett most frissen grillezett kolbászokat kínáltak, egyedi kenyérrel, és egyértelműen cseh mustár különlegességgel.

Bár az időjárás nem volt túl kegyes a szervezőkhöz, de az érdeklődőket, ahogy minket sem, ez nem tartotta vissza, a hangulatos teraszt is ki lehetett használni, mivel hideg az nem volt.

De a fesztiválhoz nem elég a finom étel, és a remek sör, nem árt egy kis zene, meg egy-két érdekes program is. Erről minden este zenekarok, ott jártunkkor harmonika est gondoskodott, de Vétek György sörszakértő, szakíró is érdekes előadásokkal szórakoztatta az egybegyűlteket.

Viszont senki ne sajnálja, ha nem tudott ott lenni, a fantasztikus sörkülönlegességekről nem kell lemondania, a héten még fantasztikus, 1000 ft/korsó áron lehetősége van mindenkinek kóstolni a BeerLegál PUB-nál, Esztergom sétáló utcájában, javasoljuk, senki ne hagyja ki ezt a lehetőséget, ha van rá alkalma! Csak ajánlani tudjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »