Mini Cseh Sörfesztivál Esztergomban a BeerLegal-ban!

Mini Cseh Sörfesztivál Esztergomban a BeerLegal-ban!

A Hild café és a BeerLegal Pub bemutatja: Mini cseh sörfesztivál! Utazás a cseh sörkultúrában három nap zene kíséretében!

Tizenkét féle eddig még helyben nem látott cseh sörkülönlegesség próbájára invitálunk titeket – a könnyed lagertől a komplex, karakteres barna sörökig, az aromás IPA-któl a gyümölcsös búzákig. Tovább erősíti a ligát a BeerLegal és a Hild Café teljes sör kínálata is, all-star kínálatunk ott virít majd a csapokon. Összeszámolva huszonkilenc féle sörből válogathattok majd kedvetekre, nem lesz ital ami ne lenne kedvetekre való. Főleg ha szól mellette a zene!

Márpedig szól!
Hat előadó, három nap, azaz több órányi élő zene. Megjelennek majd a lágy, simogató dallamok és a füleket megrángató riffek is. Feldolgozások és saját szerzemények, a billentyűktől a gitárokon át a harmonikáig mindennel találkozhattok a hétvége folyamán. Zenei repertoárunkat igyekeztünk legalább olyan választékosan tartani, mint limitált sörkínálatunkat. Érdemes maradni!

Ne mulaszd el az első “mini cseh sörfesztivált”, nézzük meg mi sül ki belőle. Lejjebb mutatjuk a teljes programot:

Október 4.
19:30-21:30 Kisbikás akusztik
21:45- 00:00 Mr.Quack (alias Varga Csabi)

Október 5.
20:00-20:40 – Anyám Borogass
22:00-00:00 – Kerle Tibi acoustic

Október 6.
17:00-18:00 – Vétek György előadása: Lagereken innen és túl, a cseh sörök világa!
18:30-20:00 – Berec Péter harmonika estje

LIMITÁLT SÖRKÍNÁLATUNK:

Postřižinské – Francinův Ležák
Világos lager, 5,1%-os alkoholtartalommal. Egy igazi közönségkedvenc, nem túl keserű, nem túl édes – bárki örömmel fogyasztja. Tökéletes választás minden alkalomra!

Postřižinské – Tmavý Ležák
Barna lager, 4,3%-os alkoholtartalommal. Lágyabb, kevésbé keserű ízvilág, tökéletes azoknak, akik a sör finomabb oldalát kedvelik.

Postřižinské – Hrabalův Ležák
Világos lager, 5,2%-os alkoholtartalommal. Ez a jubileumi sör, amely Bohumil Hrabal tiszteletére készült, intenzív komlóaromával és kellemes keserűséggel hódít.

Černa Hora – Velen
Világos búza, 4,8%-os alkoholtartalommal. Halvány szalmaszínű, élesztős és gyümölcsös illatú sör, gazdag habbal és frissítő fűszeres jegyekkel. Tökéletesen hűsít egy meleg napon!

Zichovec – Nectar of Happiness
NEIPA, 7%-os alkoholtartalommal. Egy selymes, alig keserű IPA, amely a Citra komló aromáját helyezi a középpontba. Tényleg a boldogság nektárja!

Zichovec – I’m waiting here
NEIPA, 7%-os alkoholtartalommal. Az Idaho 7 komló erőteljes aromái és keserűsége minden kortyot élménnyé tesz. Ha szereted az IPA-kat, ezt ne hagyd ki!

Zichovec – Hotline
West-coast IPA, 7%-os alkoholtartalommal. Markáns keserűség és klasszikus amerikai komlóaromák. Könnyedebbnek érzed majd, mint amilyen valójában – kiváló választás egy hosszú estére!

Sibeeria – Lollihop
West-coast IPA, 6,6%-os alkoholtartalommal. Száraz, erősen keserű és rendkívül frissítő. A Citra és Mosaic komlók igazán különleges élményt nyújtanak minden kortynál.

Clock – Twist
Félbarna american red ale, 6,2%-os alkoholtartalommal. A Citra és Centennial komlók teszik izgalmassá ezt a sört, amely tökéletes egy kellemes esti beszélgetés mellé.

Novopacké – Podkrknosšký barna
Barna lager, 6,3%-os alkoholtartalommal. Pörkölt malátás aromák, karamelles jegyekkel és hosszan tartó keserűséggel. Ez a sör biztosan felkelti a barna sörök szerelmeseinek érdeklődését.

Zlatá Kráva – Sv. Jana Nepomuckého
Világos búza, 5%-os alkoholtartalommal. Friss banán- és szegfűszeges aromák, alacsony keserűséggel. Ha valami könnyű és gyümölcsös sörre vágysz, ezt mindenképp próbáld ki!

Nachmelená Opice – IPA Polotmavá
Félbarna IPA, 6%-os alkoholtartalommal. Gyantás, citrusos és trópusi gyümölcsös aromákkal, ez a sör garantáltan feldobja a napodat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »